hesabın var mı? giriş yap

  • bakın belki koca'nın söylediği doğrudur, söz konusu miktarda aşı söz konusu zamanda gelecektir ama aşıların geldiğini görene kadar asla inanmıyorum. inanmıyor oluşumun da suçlusu ben değilim.

  • üst edit: mecburi anket (çoklu seçim yapılabilir).sandığı koyduk milletin önüne. kefenimizi giyip çıktık biz bu yola.

    üst edit 2:milletimiz yüzde 33 gibi ezici bir çoğunlukla gereken cevabı sandıkta vermiştir. neyse ben balkon konuşmasını hazırlıyorum beni rahatsız etmeyin. özellikle avukatlar. yarın debede gereken açıklamaları yapacağız. milletimiz müsterih olsun. tabi gece yarısı sandıklarda bir katakulli olmazsa.

    avukatlara neden yeşil pasaport veriliyor? kanadadan velayet davası alıyorlar da gidemiyorlar mı yoksa? çok gereksiz bence. yarın bütün meslek grupları talep edecek. ben boşuna mı derece derece yükselip hakettim bu zıkkımı. olmaz olamaz kabul edilemez bir durum. neden fırıncılar değil de avukatlar?
    edit:mesaj kutumu yeşillendiren avukatlar. la oğlum siz nasıl avukat oldunuz. bir ikisi hariç geri kalan alayı kendini savunmaktan aciz. siz nasıl milleti savunacaksınız anlamadım ki. kamu hizmeti sayılıyormuş da anayasanın zırt maddesinin f bendine göre söylemiş de. ben de diyorum ki özelde çalışan doktorun mühendisin ne eksiği var sizden. x mühendisi de devletin yolunu yapıyor. 15 senede hizmeti var. o niye alamıyor.

  • günün en güzel haberidir.

    --- spoiler ---

    taksilere arap turist kıyafetiyle denetim yapıldı, taksimetre açmayan şoför isyan etti: böyle tuzak kurulmaz, hakkımı helal etmiyorum
    --- kaynak ---

    652 lira ceza vermişler. miktar az ama yine de canlarını yakacaktır. bir de "bana tuzak kuruldu" diyorlar. sizin insanlara kurduğunuz tuzaklar ne olacak utanmazlar?

  • eksisozluk'te son zamanlarda gordugum en yararli filtre... bu varliktan sonunda kurtulabilmek harika olacak.. virus gibi kadindi, covid bile masum kalir insanlarda olusturdugu kin ve nefretin yaninda.

    edit: tekrar tesekkurlerimi iletiyorum, ublock'ta da ise yariyor filtre.
    edit 2: nasil ekleniyor diyen arkadaslar icin. ublock ayarlara girip my filters'a ekliyorsunuz yukarida arkadasin verdigi satiri ve bilgisayarda bu sahsin gectigi basliklar gorunmez oluyor. görsel

  • eskimolarda "kar" ile alakalı fazla kelime olması durumu ile benzer mantığın ürünüdür.

    diller kendisini kullanan kitlelerin sosyal yapılarından etkilenirler ve ingilizler de bizim gibi amca,dayı,enişte gibi kavramların her birine ayrı ayrı kavram bulmak için uğraşıp gelecek nesillerin başına iş açmamışlardır. ingilizcenin eksiği değildir. bence bizim atalarımız aile kavramına fazla takıntı yapmışlardır.

    mesela elti ne, görümce nasıl bir şey, kayınço kim yahu?