hesabın var mı? giriş yap

  • - gelecekte ne olmak istiyorsunuz?
    - (iki yumruk bir anda havaya kaldirilarak makamli bir sekilde) heee man

    - onumuzdeki bes yilda kendinizi nerde goruyorsunuz?
    - golgeler satosu

  • migros değil de arabistan sepeti gibi duran sepet. nerede bunun birası, şarabı?

    edit: dinsiz, alkolik diyenler olmuş. yılbaşı paketinden bahsediyoruz uhud savaşı için hazırlanan bir erzak değil bu arkadaşlar.*

  • karayolunda en sağ şeritin sağında bulunan, acil durumlarda duraklama, parketme veya sağa kaçarak şerit üzerindeki tehlikeden korunma amacı ile yapılmış alan.

    türkiyede çift yönlü devlet yollarında 3.5m gidiş +3.5m geliş şeridi bulunur. şeritlerin hemen yanında da 1.0-2.5m arasında değişen genişlikte banket olur. eskiden banketlere asfalt kaplaması yapılmaz, mıcır gibi gevşek granüler malzeme serilirdi. şimdilerde asfalt kaplama yapılmaktadır. iyi de yapılmaktadır. çünkü kendi şeridinizde hızla giderken karşıdan birinin sollama yaparken sizin şeridinize girdiği anlarda biraz sağa kayarak sağ tekerleklerinizi bankete sokarsınız. işte eğer banket kaplamasız ise ve sizde yüksek hızda iseniz araç kontrolü kaybolabilir.

  • ülkede uzun zamandır görülmeyen agresif seküler davranışı zannedip bir sevinçle/hevesle tıkladığım fakat kendi halinde eğlenen insanlar gördüğüm eğlence. iyicene pıstırdılar sizi, kimseye rahatsızlık vermeden normal eğlenmenizde bile lokmalarınızı sayıyor, ne yiyip içtiğinize karışıyorlar, siz de bunu normal karşılıyorsunuz.

    nasıl olsa her halükarda mağdurlar, bari gerçekten mağdur olsunlar istedim, olmamış. ı-ıh.

  • olmayan abartmadır.

    manchester united, manchester united’dır. bu takımı ingiltere’de yenmek her daim abartılmayı hak edecek ve tarihe yazılacak bir harekettir.

    not : fb