hesabın var mı? giriş yap

  • insanı hayattan soğutan bir şeydir. kusmasıydı, ishaliydi derken tuvaletten dışarı adım atamaz hale getirtir adamı. bu hale düşmemek için ufak tefek önlemler var. bakın ben dikkat etmedim siz edin, olur mu? benim gibi sakın ola salatanızı dışarda yemeyin, sonra temiz yıkanmamışsa benim gibi sıçarsınız.

    sebzeydi meyveydi bunları temiz yıkayın. yaptığınız yemeği iyice pişirin, et-tavuk cart curt fark etmeksizin. pişirdikten sonra da uzun süre bekletmeyin, hızlıca yiyip bitirin. ha bir de sakın ola ki yemekleri dışarıda uzun süre bırakmayın, bu da ciddi bir sıkıntı olabiliyor. alışveriş yaparken de muhakkak yoğurdunuza, sütünüze falan dikkat edin, tarihi geçmemiş olsun.

    yani düşünüyorum, bunlara bile dikkat etseniz büyük ölçüde riski atlatmış olursunuz. dışarıda yediklerinizden de artık ben sorumlu değilim, bildiğiniz, iyi restoranlara gidiniz efendim.

    ha bir de ola ki zehirlendiniz, hiç evde uğraşmadan direkt hastaneye gidiniz.

  • kocaları "neden benimle hiç fotoğraf paylasmiyorsun" dediğinde. "aşşşırı yakışıklısın seni o çakalların görmesini istemiyorum, sen yalnızca bana aitsin" diyerek kandırırlar. böylelikle dm'lerine gelen mesaj sayısında azalma olmaz. bu şekilde motive olurlar.

    boynuzluyordur...

  • soğan soyarken karşılaşılan ciddi bir mes'ele. bilindiği üzere soğan kabukları katman katman olur. dışa doğru iyice incelen katmanlar kabuk formunu alır. o kabuklar birer birer kaldırıldığında soğanın etli kısmına ulaşırız. yalnız bu katmanlarda öyle bir kritik nokta, yani kritik katman vardır ki kararsız insanı çileden çıkartır. söz konusu katmanın üst kısmı kullanılabilir alt kısmı ise biraz daha kabuğa yakın görüntüdedir. genelde o katman da çöpe atılsa da insanı düşünmeye sevkeder.

  • kocaman bir hassiktir cekiyorum, aleyna tilkici yapacaksiniz beni bu saatten sonra. 10 dakika videoda "bakin bakin benziyor di mi?" den baska bir arguman yok. gunumuz muzik endustrisinde tum sarkilar birbirine benziyor, ancak ritimde tek beat degistirilse bile o parca calinti degildir. "arkadaslar biri 96 bpm digeri ise 98 bpm yani aradaki fark sadece 0.02 saniye" diyerek de olaya heyecan katmak istemis youtuber arkadas. bpm'in ayni olmasi hicbir sey ifade etmez. ayrica cok kendine has bir tarz degilse ritim calmak diye bir sey soz konusu olamaz. vahde ritminde muhayyerkurdi bir eser bestelense "olm bu bir kizil goncaya benzer dudagin, aynisi" denilecek.

    hit olan parcalardan esinlenilir. orijini bilmiyorum ancak synthesized bir ses var insan sesi gibi, dj snake ile meshur oldu ve herkes bu soundu kullanmaya basladi. bir ara dubstep modaydi, kral tv'de turkulerde bile dubstep dinliyorduk neredeyse. yani tarz olarak shape of you'ya benziyor tabii ki. ama "kopya, intihal, nasil da calmis" diyenler muzikten zerre anlamiyordur.

  • ne deseydi, mahmut tarafından mı atıldı deseydi. tam bir gerizekalılık örneği,
    dünya kupalarında en hızlı gölü, akp milletvekilliği de yapmış olan "hakan şükür" atmıştır.
    beni de değiştirsinlet bakalım

  • türkiye’nin çeşitli bölgelerinde meydana gelen yangın, sel vb. doğal afetler için açtığımız ve sol frame’e sabitlediğimiz bu başlıkta; afetlerde maddi manevi zarar gören ve yardıma ihtiyacı olan afetzedelerle, afetzedelere destekte bulunmak isteyenleri bir araya getirmek istiyoruz.

    bu başlık altında; doğal afetlerde evlerini kaybedenlerin kalacak yer, yeme içme, giyecek vb. taleplerini karşılayabilir ve afet bölgelerine yardıma giden gönüllü ekiplere destek olabilirsiniz.

    hepimize geçmiş olsun diyoruz.

  • osmanlı'nın paraları ne kadar boş beleş işlere harcadığının kanıtları olan haritalar. elin alman'ı geliyor senin yüzlerce yıl yapmadığın detaylı haritalandırmayı yapıyor.

    orhun kitabelerini gidiyor danimarkalılar buluyor, rus türkologlar okuyor.

    şu an karadeniz'de çayın yetişmesinin bile kredisi ingilizlere ait. adamlar işgale gelmeden nerede ne yetişir diye araştırmış. 600 senelik impartorluksa inek gibi sağmayı tercih etmiş bizleri, ne acı.

    anadolu'yla, türklükle alakalı bizi yapmamız gerekn fakat yabancılara ait araştırmalar beni cidden delirtiyor.