hesabın var mı? giriş yap

  • kürşad tüzmen'in gençliğinde yaptığını iddia ettiği şey: http://www.hurriyet.com.tr/pazar/20777197.asp

    --- spoiler ---

    son dönemde sanki çıldırmış gibisiniz...
    - zaten çıldırmış adamım. ‘şu çılgın türkler’i okumadınız mı? atatürk de bir çılgındı. odtü’de ülkücüydüm. devrimcileri dövüp dövüp atıyordum. iki ülkücü vardı: biri kürşad tüzmen, diğeri üzeyir kaptan. ikimiz, 10 bin kişilik okulu sustaya çevirmiştik. zafer çağlayan diyor ya, “eskiden tanışıyoruz” diye. o zaman ülkücüydü, şimdi “kürt’üm” diyor; fark etmez, ülkücü türkücü... odtü’den gider, yükseliş’te onları dayaktan kurtarırdım.
    --- spoiler ---

    dediğine göre iki ülkücü olarak 80'lerde 10bin'lik odtü'yü dize getirmişler.

    (bkz: tutmayın küçük enişteyi)

  • hiç kapatmaya gerek yok. aracını satmaya çalışanları puanlama özelliği ile birlikte ilana yorum yazma özelliği koyacaksın sonra otur seyret cümbüşü.

  • kısaca özetlemeye çalışayım olayı. şimdi ben tether ile teşkoyum ve beraber manipülasyon yapacağız. ben tethere 100 mio usd gönderiyorum karşılığında 100 mio tether alıyorum. ama aslında bu 100 mio usd yok. ben aldığım tetherle bitcoin alıyorum ve sadece ben değil benim gibi bir sürü kişinin böyle yaptığını düşünün. haliyle çok yüksek hacimde bitcoin alımı oluyor ve bitcoin yüzde 20 artıyor. bu noktada ben bitcoini satıyorum elimde oluyor 120 mio tether. 100 mio tetheri gönderiyorum karşılığında 100 mio usd almıyorum çünkü bu para zaten yok. cebime de 20 mio tether kalıyor yani 20 mio usd kardayım.

    çok kabaca anlatmaya çalıştım. özetle tetherin her bir tether karşılığında aynı miktarda kasasında usd tutması gerekirken bunun aslında bu şekilde olmadığından bahsediliyor. piyasaya pompalanan karşılığı olmayan tetherlerle bitcoin alınarak manipülasyon yapılması ve bitcoinin değerinin önce yükseltilip sonra düşürülmesi.

  • bu sabah itibariyle bana düşen 12000 dolar hesabıma yatmış.
    artık geleceğe daha umutlu bakıyorum. çok yaşa akp çok yaşa rte.

  • biri erkek olarak kalmayı tercih etmiş olsa da istanbul hanımefendisi kibarlığında iken, diğeri kadın olmayı tercih etmiş olmasına rağmen kasımpaşa külhanbeyi kabalığındadır.

  • kemal kılıçdaroğlu: "bahçeli, 'eğer 1915 çanakkale köprüsü'nü geçmem, beğenmem diyorsanız karşıya yüzerek geçin' demiş. tek bir sorum olacak. sen barajı geçemeyince nereye yüzeceksin?"

  • blok f-16 varken keriz gibi f-35 almışlar.
    dış politikadan hiç anlamıyor bunlar.
    bizde mesele dünya lideri var içinde olduğumuz ve satılan her f-35’ten pay aldığımız projeden bizi çıkartıp f-16 için kuran yakan isveç’i nato’ya aldırdı.
    öyle büyük lider

  • faturaya yansıyanları gerçekten alıcısına ulaştıracaklarını bilsem 50 tl. de yansısın derim ama bu adamlar deprem zamanı çadır satmış adamlar. kimse güvenmez bunlara.