hesabın var mı? giriş yap

  • insanın bebeğine gelmeden önce, standart bir şehirlinin doğada sağ kalma ihtimali hayli düşük olduğu için sıfırdır.

  • devlet bahçeli açıklaması.

    delireceğim. biz ölümü mü tercih ediyoruz? keyfimizden mi 40 yıllık binalarda oturuyoruz? asgari ücrete bakın, ''risksiz'' binaların kiralarına bakın. insanlar sizin yarattığınız yokluktan mezara giriyor. kim istemez sizin gibi villalarda, saraylarda oturmayı? insanlar aç.

    tanım: deprem araştırma önergesine hayır oyu veren parti başkanının açıklaması.

    edit: al birini vur ötekine akp’li belediye başkanının skandal açıklaması (bkz: her şeyi devletten beklemeyin 0 ev alın)

  • amerika’nin bir cok eyaleti turkiye’ye gore ucuz

    benzin ucuz (litresi 2 lira)

    araba ucuz

    kadin ucuz (simdi feministler yanlis anlayacak, dunya guzeli bir kizla beraber olmak icin sahip olman gerekenler cok daha az. o kiz size turkiye’de asla bakmayacakken burda her gece koynunuzda)

    ev ucuz (600 bin liraya 3+1’de oturuyorsun ben burada benzer bir paraya jakuzili, havuzlu villada oturuyorum)

    et ucuz (evet usda sertifikali tri tip steak kilosu 14$)

    sebze ve meyve turkiye’ye gore pahali (evet su ana kadar gordugum tek bu turkiyeden pahali dedigim sey bu)

    bazi turkiye'den pahali gibi gozuken ama aslinda daha pahali olmayan seylere ornek ise internete 75$ veriyorum. 1 gbit fiber hattim var. turkiye'de 70 tl veriyordum ama 8 mbit baglanti kullandiriyorlardi. o da surekli lag yapiyor beni deli ediyordu.

    bunun disinda maasim turkiye’de kazandigimin 15 kati filan. sen halen diyorsun ki niye gidiyorlar, kalip despot ve cevresindeki aptal surusune mi yedireyim paralari. ha bir de is yerine girislerim flexible, evden calisma imkanim var. ıstedigim saatde kalkip geliyorum calisip cikiyorum. ıs yapildigi surece neden erken geldin neden gec geldin soran yok. annem her ay sonu bana allah razi olsun diyor (turkiye'de kendime hayrim yoktu, burda annemin duasini aliyorum her ay, yardim edebiliyorum cevremdeki insanlara)

    son olarak genel mudur ıngiltereye gitmisti, bana cikolata al demistim. yolda dayanamamis yemis cikolatami yuz yaptim diye aksam yemege davet etti. sen turkiye'de genel mudurun zikinde misin? sirf coder mutlu olsun diye yapiyor adam bunu. onemsiyor gercekten

  • gorsel imgeleri dijital imgelerle birlstirerek anti-sanat ve tv medyasina tepki olarak cikmistir. video art'ta senaryo, kurgu ve kalitenin onemi yoktur.

    video film, video performans ve video enstalasyon olarak ayrimlasabilir. bunlar farkli video'larin birlestirilmesi, mekanda nesnelerle* bir seyler olusturmak duzenlemek ya da kisinin kendi cektigi goruntulerle ortaya cikardigi heykel, resim, fotograf ve dijital ortama kadar her seyi kapsar.

    (bkz: nam june paik)

  • kapalı kutu yani sıfır ve faturalı verdiğim bir ilan için belirlediğim fiyat 1100 tl iken ;

    - 450 tl veriyim ,çocuk sevinsin

    diye mesaj atan ölücülerdir.

  • bir çeşit hezeyandır. kişi etrafındaki insanların kendisine aşık olduğunu sanmaktadır. en sık görüleni ünlü birisinin kendisine aşık olduğudur.

    türkiye'nin bir ucunda meydana gelen olay;

    '' kız şizofreni hastasıdır ve erotomani'si vardır; barış akarsu'nun kendisine aşık olduğunu ve evlilik hazırlıkları yaptığını anlatıp durmaktadır, geceleri uyuyamamaktadır. bu yüzden psikiyatri kliniğinde yatmaktadır. psikiyatristi ise olağan bir dille bunun düşünce bozukluğu olduğunu anlatmaya çalışmakta fakat kız '' barış sağda, sen solda e ben hanginizin gerçek olduğuna inanacam'' şeklinde mantıklı açıklamalar yapıp doktorunu da zora sokmaktadır. bu bayan hasta hergün doktorunu yarım saate bir ziyaret ederek barış bana bunu yaptı, barış bana şunu yaptı demektedir, doktorun içi dışı barış akarsu olmuştur, hocalar da artık ezbere bilmektedir, hastanedeki diğer hastalar hastaya -barış bugün nasıl- diye sormaktadırlar. artık hastanın odasına gittiğinde doktorun içinden 'lütfen bugün bahsetme en azından' sözleri geçmektedir. kız hiçbir iyileşme belirtisi de göstermemektedir. haftaiçi yorgun düşen doktor hanımcağızımız haftanın yorgunluğunu gidermek için istanbul'daki arkadaşlarına haber salar ve haftasonunu istanbulda geçirmeye karar verir, kafa barış akarsuyla binbeşyüz olmuştur, rahatlamaya ihtiyaç vardır. neyse gidilir istanbula.. süper.. akılır taksim ortamlarına girilir bir bar'a o da ne; türkiye'nin bir ucunda uğraştığı barış akarsu karşısında... kafa olur bir milyon! ''

    diğer bir erotomani hikayesinde ise 1 ay sonrasında kliniğe yatan erkek hasta bu doktor hanımcağızın kendisine aşık olduğunu sanmaktadır. bu başka bir hikaye...

  • ben anlamıyorum arkadaşım. hadi hepimiz yapıyoruz gerek etek traşı, gerek koltukaltı, gerek omuzdaki sırttaki kıllar bazen parmaklarda çirkin gözüküyor diye tam parmakların üstünde çıkan kıllar.. yanlış anlama ha, jilet falan değil bazen traş makinası bazen trimmer bazen makas kadar masum. böyle çaktırmadan üstten üstten kısaltıyorum ordaki kılları. ama şerefsizin evladı nasıl da anlıyor kestiğimi hemen uzamaya başlıyor. lan ne zaman gördün, deriye mi değdim, kıl dökücü krem mi sürdüm ki dellendin gıpraştın? it oğlu it... sen farkında bile değilken sağa sola yatıkken üstten inceden kestim seni. lan uzamıyodun ki daha önce... sabitlenmiştin sen? nerden gördün de yine uzuyorsun..
    köke yaptığı baskı hafifledi de mi uzamaya karar verdi... anlamıyorum arkadaşım.