hesabın var mı? giriş yap

  • az önce bir twit okudum, sadece 1 helikopter çalışıyor insanlar çamurlu suyu seyreltip içmeye çalışıyor yazmış bir kişi.sonra yardım kampanyası başlatıldığını okudum.sonra aklıma geçen hafta somaliye verilen 30 milyon dolar geldi.
    sonra dedim ki senin öldüğün gün anam babam ölse yine de o günü hayırla yad ederim.başımıza gelmiş en büyük felaket sensin.

  • 4 gün önce sigarayı bırakmış biri olarak katıldığım beyan. yalnız geri başlarsam çok pis söverim, nick altına yardırırım haberin olsun.

    edit: sensin aptal taam mı

  • ıstenmeyen bolgelerden ve asiri terleme sorununa kesin cozumdur. ozellikle koltuk alti terlemesi icin mukemmel cozum, koltuk alti terlemesini kestikten sonra el ve ayaklardaki terlemeler de buyuk olcude kesiliyor ve bu bolgelere uygulama yapilmasina gerek kalmiyor. sempatik sinir sistemi aktivasyonu ile bu bolgeler birbirine sinerjistik etki gosterip donmino tasi duzenegi gibi sirasiyla tetikleniyor, benim icin gecerli olan tetikleyici kisim koltuk alti. koltuk altim terleyince anksiyetem de artiyor ve diger istemedigim bolgeler de terlemeye basliyor. yillardir suregelen sorunuma 4-5 ay araliklarla yapilan koltuk alti botoks uygulamalari ile cozum bulmus olmak cok sevindirici. ıstanbul icinde uygulama icin yesillendirebilirsiniz.
    edit: temmuz 2022 yapış yapış nemli geçmesine rağmen tek damla terlemememi sağlamış olan uygulama. doktoruma çok teşekkür ederim elleri dert görmesin.
    edit: gergin geçen isteme ve nişan merasimlerimde de beni yüzüstü bırakmamıştır.

  • bütün listesine aşkölçcer gönderdikten sonra;

    "arkadaşlar face'ten size aşk ölçer yolluyo olabilirim sakın yanlış anlamayın virüs falan değil gerçekten yolluyorum manyağım çünkü ben"

  • nejat işler’in yıldız tilbe’nin yakın dostu olduğu için ücret almadan oynadığı söylenen klip.
    valla ben beğendim. her an bir şey olacak diyerek izletiyor insana kendisini. *
    bu arada 1. sınıf öğrencisi mi klibi çekti diyenlere not:
    klibin yönetmeni;
    hicran ve melek filmi ile toronto'da düzenlenen "kadın gözüyle film festivali"nde en iyi yabancı film ödülüne layık görülen ve bu ödülü kazanan en genç yönetmen olan (bkz: esra vesu özçelik)