hesabın var mı? giriş yap

  • ilhan mansız'ın altın golü tabiki de.

    bide onu taç çizgisinde sıkıştıran brezilyalı bir futbolcuya topu kaptırmaması vardı ki onu da hiç unutmam. adamın arkasından topu dolandırıp hem kendini hem topu kurtarmıştı. futbolda karşılığı nedir bu hareketin bilmem ama beni baya bi etkilemişti, kaç yıl geçmiş hala aklımda :))

    aslında her dakikası güzeldi maçların. bi daha öyle bir dünya kupası maçı izlemek nasip olmadı. çünkü bi daha hiç katılamadık. bu gidişle de katılamayız gibi.

    edit: azoku arkadaşımızın bilgilendirmesi sonucu o hareketin topu aşırtarak yapılan çalım olduğunu ve roberto carlos'a yapıldığını öğrenmiş bulunmaktayım. teşekkür ediyorum kendisine. artık hiç unutmam :)

    büdüt: komik olma kuzen nickli arkadaşımız da, o çalımın gökkuşağı hareketi olarak adlandırıldığını söyledi. bu da ek bilgi olsun. ona da teşekkürler ediyoruz :))

  • a noktasından b noktasına yürüyerek gitmek mi istiyorsun. gidemezsin kardeşim bu lanet olası şehrin her sokağında köpek çıkıyor karşına. bazen 2-3 tane bazen 10-15 tane. bilmen mümkün değil saldırgan mı değil mi.

    spor olsun diye koşmak mı istiyorsun kardeşim, yakında bir yerde parka mı gideceksin koşmak için. gidemezsin kardeşim. parklar da artık köpeklerin elinde. hepsinde bir sürüsü hayatını geçiriyor. koşsan peşinden gelecek mi ne yapacak bilemezsin.

    insanların hayatlarını kısıtlayan köpeklere artık bir çözüm bulunması gerekir.

    not: istanbul

  • asıl şaşırtıcı olan henüz 6 kişi oylamışken şaşırtıcı anket diye başlık açmak.

  • şu emre mordan topu tekte alırım diyerek kayan ukraynalı futbolcu kim? emre topu bir sola çekti, herifçioğlu o kaymanın şiddetiyle kameranın kadrajından çıktı, bizim eve geldi. oturduk çay, sigara muhabbet ediyoruz.

    debe editi: bir gün her nefs debe'yi tadacaktır.

  • babaların babasıdır.
    en yüce duyguların babasıdır.
    babanın sandalyede ikiye katlanmış şekilde duran pantolununu alırken ve taşırken gösterilen özen ve ciddiyet de önemli bir husustur konu ile ilgili olarak.
    kemal sunal'da bir iki filminde böylesi bir baba tiplemesi canlandırmıştır.
    (bkz: çizgili pijama)
    edit: kemal sunal eklemesi.

  • arkadaşlar siz geri zekalı mısınız? madem paranız yok, kazansanız dahi gidemeyeceğiniz eğitimin sınavına girip neden başkasının hakkını gasp ediyorsunuz? kul hakkına girmiyor mu bu? bir de utanmadan sosyal medyadan dilencilik yapıyorsunuz. şu köylü kurnazlığını bırakın artık.