hesabın var mı? giriş yap

  • amk.

    "abd, adana'daki diplomatlarını tahliye ediyor! abd dışişleri, yurttaşlarına "türkiye'nin güneydoğusuna seyahat etmeyin" uyarısında bulundu."

    link

    antakya'da yaşıyorum, az sonra dışarı çıkacağım. savaş filmleri, savaş öncesindeki son mutlu günlerle başlar bilirsiniz. öyle hissediyorum lan resmen, son mutlu günler.

  • abd'de yuksek teknoloji ureten, fiber-optik teknolojisinde uzman bir firmadayim. herkesin anlayacagi dilde aciklayayim.

    - evinizdeki wi-fi 2-5 ghz arasinda "microwave" olarak tanimlanan frekansta sinyal uretir.
    - cebinizdeki telefon 1900 mhz ve yine "microwave" olarak tanimlanan frekansta sinyal gonderir.
    - radyonuz fm bandinda 87,5 - 108 mhz arasinda sinyal uretir.
    - wimax 2,5 - 2,7 ghz arasi sinyal uretir
    - televizyonunuz uhf bandinda 475 mhz - 950 mhz arasinda sinyal uretir.
    - denizciler 156 - 174 mhz arasini kullanir.
    - havacilar 118 - 137 mhz arasidir.

    bunlarin tamami son 100-150 yildir insanla hasir nesirdir ve zarar verdigi yonunde kesin bir kanit yoktur. kaldi ki 300 mhz uzeri frekanslar mikrodalga olarak tanimlanir.

    iyonlastirici radyasyon ve iyonlastirmayan radyasyon son derece farklidir. bu cihazlarin urettigi radyasyon iyonize degildir. yani yarim saat uv indeksi yuksek gunes isinlarina maruz kalmaniz 1 sene boyunca cep telefonu frekansina maruz kalmanizdan daha tehlikelidir. asagidaki linkte ne iyonlastirici radyasyondur, ne degildir gorebilirsiniz

    görsel

    mesela rontgen cektirdiyseniz evinizdeki wi-fi'dan daha cok risk altinda oldugunuzu bilmenizi isterim.

    iste bu sebeple bu cihazlarin sagliginiz icin tasidigi risk cok ama cok dusuktur veya yoktur. 30 yildir bu konunun arastirildigi universiteler var, halen bilimsel bir kanit yok.

    o zaman mikro dalga firinlar niye zararli diyenleriniz olacaktir. yediginiz yiyecekler uzerinde bir zarari yok. iyonize yapmayan radyasyon pilavinizi radyoaktif madde haline donusturmez. mikrodalga firinlardan cikan elektromanyetik radyasyonun zararli yani, maruz kalirsaniz sizi de pisirir. yani yakar. cunku kilowatt gucunde sinyaldir. zaten bu yuzden 30 saniyede yemeginizi isitir. ama sizi iyonize radyasyon gibi kanser yapmaz.

    bu medyanin, bu insanlarin hurafelerine inanmayin. zira gunumuz itibariyle yogun frekans yaymakta olan 4994 uydu var. dunyanin etrafinda yorungedeler. ve habire sinyal yayiyorlar.

    hatta size daha kotu bir haber vereyim. heyecanla beklediginiz 5g teknolojisi bugun kullandigimiz dalga boyundan en az 14 kat daha yogun frekans kullanarak 28 - 37 ghz bandinda sinyal uretecek. zararli olsaydi bu kadarina izin verilmez, ya da multi milyarder zenginler got cebinde telefon tasimazdi.

  • konu senelerdir konuşulmasına rağmen galatasaray 4. yıldızı taktıktan 4 gün sonra yapılıyorsa, fenerbahçe yönetiminin acizliğini, vizyonsuzluğunu ve galatasaray kompleksini gösterir.

  • 1 dolar 8.25 tl,
    1 euro 10 tl,
    evden çıkamama,
    bir hafta sonra ne olacağının belirsizliği,
    işsiz kalanlar,
    işsizlik korkusu,
    yalnızlık,
    ses duyuramama,
    iş yerlerini kapatanlar,
    aşısızlık,
    kendi yurdunda 3. sınıf insan muamelesi,
    umutsuzluk,
    güvensizlik,
    kaybolan dolarlar, yarınlar...

    bana ne lan filistin'den, israil'den.

  • internet üzerinden sipariş verebildiğiniz bir çiçek satış sitesinin, üyelerine sağladığı hizmetler çerçevesinde, 5 yıl önce ölmüş babanızla 4 ay önce ölmüş annenizin evlilik yıldönümlerinin yaklaştığını hatırlatan bir e-posta göndermesi.