hesabın var mı? giriş yap

  • üyelik için 50 lira giriş ödentisi ile 6 aylık aidat olan 120 lirayı nakit isteyen oluşum. fadıl bizi dolandırdı demeyin çakallar kapmışsınız bişeyler;)

  • avrupa'da orta sinif sedan otomobil kullanimi cok azdir. aile icin ya station wagon'lar satilir, ya da suv tarzi araclar kullanilir. kucuk veya cocuksuz aileler icin hatcback'ler, parali abiler icinse ust sinif alman arabalari vardir. bir de bunlarin ustune son bir kac yildir elektrikli araclar gelir ki, orta sinif artik hizli bir sekilde bu araclara yoneliyor. dolayisiyla turkiye'de statu sembolu olan passat, superb gibi araclari avrupa'da yollarda goremezsiniz. alici kitlesi sifira yakindir. bu araclarin hitap edecek kitlesi yoktur. turkiye gibi otomobil algisinin gelismedigi ulkelerde populer olsa bile turkiye otomobil pazari kucuk bir avrupa ulkesinden hallicedir. burda ki tercihler buyuk resmi degistirmeye yetmez. vw icin gec kalinmis bir karar. muadili olan modeller de seat, skoda gibi markalar altinda uretimi durduracaktir.

    argumanimi desteklemek adina soyle bir bilgi. az once hollanda'nin sahibinden.com'u olan marktplaats'a baktim. orada satilik olan 1150 adet passat'in 880 tanesi station wagon ve kalani sedandi. kabaca hollanda'da ki passatlarin 3/4'u station wagon diyebiliriz.

  • kulağından koku aldığı için değildir. acaba kokunun kaynağı olan yerden herhangi bir ses, bir kablo cızırdaması, bir ocak üstü taşması vs söz konusu mu diye yokluyordur. nesini anlamadınız ki amk. beyin kıvrımları biraz gelişmiş olduğu için sen daha kokuyu almadan adam çoktan proaktif davranarak kaynağına inmeye başlamıştır. zeki insan özelliği bunlar. hızlı düşünen insan işi.

  • evleniyorum diye paylaşım yapmış instagram hesabından. ben de "kimle evleniyosun kız :)" yazdım. engellenmişim eheheh.