hesabın var mı? giriş yap

  • görüntü kalitesi düşük olduğundan dolayı bu olayı kınıyorum.

    edit: olum favlamayın şu entryi. kendimi sapıkların lideri gibi hissediyorum. amacım sadece gözümle görmediğim bişeyi yargılamamaktı…

    aylar sonra gelen edit: başlık yine hortlamış yine bütün sapıklar toplanmış. kadın yine gündem olcak bi şey yapmış. ama bu sefer çekim kalitesi iyi. hadi yine iyisiniz küftehorlar.

  • sistem kuponunda banko diye işaretlediğim şehirde olmuştur. kaldı 5 maç.

    edit: videoyu sadece 50 saniye izleyebildim. ulan o kadar işid videosu rahatsız etmedi de şu videodaki döl israflarına tahammül edemedim.

  • yediği kazıklar boyunu aşmış adam.

    kronolojik olarak sıralarsak;

    -2011: boyu kısa diye eziklediler. hırs yaptı. draftta seçildi. ama 60. sıradan.
    -2012: son sıra seçimi olmasına rağmen nba'e girdi. iki kere batıda ayın çaylağı oldu, en iyi ikinci çaylak beşine seçildi.
    -2014: 3. yılında 20.3 sayı ortalamasıyla oynadı. ama savunma yapamıyor dendi, beğenilmedi. alex oriakhi diye bir adam karşılığında phoenix'e takaslandı.
    -2015: phoenix'de dragic ve bledsoe'nun arkasında kaldı. yarım sezon sonra boston'a takaslandı.
    2016: bench skoreri diye gittiği boston'da ilk beşe yerleşti. coştu. all-star seçildi.
    2017: azdı. 28.9 sayı ortalama yaptı. ikinci kez all-star seçildi. en iyi ikinci nba beşine seçildi. kız kardeşinin trafik kazasında öldüğü günün akşamı ağlayarak maça çıktı. sonra kalçasından sakatlandı.sakatlığı ciddi değil dendi ama karısıyla evlilik yıldönümlerini kutlarken cavaliers'a takas olduğu açıklandı.
    2018: kalça sakatlığı yüzünden ocak ayında dönebildi.maç eksiği olduğu için formsuz başladı. paul pierce forma emeklilik törenimde isaiah videosu izlemek istemiyorum dedi. rondo; isaiah boston için kim ki dedi. eziklendi.
    şu aralar savunma yapamıyor deniliyor. takımın başarısızlığının sebebiymiş gibi gösterildi. yine takas edilmek isteniyor. isaiah en son çıkıp: "artık takas olmak istemiyorum" dedi.

    gelen giden vurdu çocuğa bakalım sonra ne olacak.

    not: gerçekten savunma yapamıyor.

    edit: şimdi de lakers'a takas oldu.

  • kultur farki nasil belli ediyor kendini dedigim bakis. aci ofke ve nefret var bu bakislarda hakli da. agit yok vatan millet sakarya yok. omzunda teskin edici el yok.

  • işe başlayan bir arkadaşla yaşanmıştır:

    + oo tebrikler, işe başlamışsın, iş kadını olmuşsun :))
    - teşekkürler, ama iş kadını değil, iş kızı oldum, kızım ben unutma.

    iç ses: bence sen iş kazası olmuşsun, neyse...

  • istisnasız her defasında geri itileyerek tepki koydugum durum.. özellikle taksim metrosunda girenleri geri iten 1.85 boylarında biri görürseniz muhtemelen benimdir.

  • 3 gunde bir degistirenleri gorerek sok gecirdigim durum. ben her gece 3'e alarm kurup, uyanip degistiyorum ki uykumun ikinci yarisi daha fresh geciyor.

    t: yine yalanciyi zkmedikleri, onsevisme ile biraktiklari, gercek hayatta domuz gibi yasayan yazarlarin, 3gunde carsaf degistirdiklerini iddia ederek kiz dusurmeye calistiklar baska bir deneme. belki de ben kotu niyetliyim. bu yazarlar, hotellerde housekeeping olarak da calisiyor olabilirler.

  • kedilerin kusmak için yedikleri çim.

    kendilerini yalayarak temizleyen bu hayvanlar yuttukları tüylerden rahatsız olunca ot yer ve kusar. kusma ile birlikte tüylerden kurtulur.

    tüylerden kurtulamazsa başka bir takım başka hastalıklar ortaya çıkabilir dikkatli olmak lazım.

  • akan sıcacık suyun altında, tüm askerlik dertlerinden arınarak, gül kokulu sabunlar, dinlendirici bir fon müziği eşliğinde yapılan banyo...

    değil tabii ki.

    "süre dolduaaa çığın artık, keserem suyu haaa" diye bağıran hırt bir banyo çavuşu eşliğinde, 3.8 dakikada 0.79 litre su ile yapılan bir banyodur bu. unutulmayacak bir andır. kars'ta soğuk su altında yapılmış olsa da, 14. günün sonunda yapıldığından garip bir haz bırakmıştır bünyede.