hesabın var mı? giriş yap

  • ilk duyduğumda the white buffalo, eddie wedder hatta johnny cash'e benzettiğim tok ve yaşlı bir sesi vardı. sonra baktım kimdir, neyin nesidir diye. oh lord, 1995 doğumlu kanadalı bir genç. bu yaşta bu sese sahip olup onu en iyi şekilde değerlendiriyor. ilham aldığı isimler arasında hank williams, woody guthrie, waylon jennings, willie nelson ve gram parsons gibi country efsanesi isimler var. kanadalılar bu americana işini çok iyi yapıyor.

    2015'te ilk kayıtlarını yapmaya başlıyor. ilk ep albümü "imaginary appalachia" 2015'te, ilk lp albümü "colter wall" 2017'de, son lp albümü "songs of the plains" 2018'de yayımlanıyor.

    dinlerken eski toprak bir kovboyun viski ve tütün kokan sesiyle gençlere öğüt verip hikayeler anlattığı yaşlı bir adam geliyor gözümün önüne. verandasına oturmuş, viskisini içiyor, gitarını çalıyor, köpeğiyle birlikte gün batımını seyrediyor.

  • önce kitle oluşturmak gerekirdi. çünkü direk mevzuya girersek delilikten ziyade ölümle burun buruna gelebiliriz.

  • link
    eşi derken bahsedilen bu kişi bir bilim insandır ve adı da özlem türeci'dir. yani tek vasfı uğur sahin'in eşi olmak değildir. ne kadar da kendini bilmez bir üslup

    edit : bunun için gereksiz duyar diyenler olmuş, en basitinden empati kurmanızı öneririm. öyle olunca özlem türeci'nin kariyerine, yaptigi işlere ve şahsına saygısızlık yapıldığının farkına varırsınız belki de

  • atilla taş'ın niran ünsal'a fena ayar verdiği program olmuştur.
    okan : en sevdiğiniz bilim adamı
    niran ünsal : victor hugo
    okan : victor hugo ? bilim adamı ?
    atilla taş : doğru diyor, sefiller'i buldu.

  • aynı özverili çalışmayı kural dinlemeyen, ışık tanımayan , yolcu kapma uğruna duraklara dalıp onlarca kişinin hayatıyla oynayan pek kıymetli taksi ve dolmuş şöförleri için de bekliyoruz. ama olmayacak.

    e: imla

  • 50-60 tl için fotoğraf çekecek zamanı yok ama internete ilan koymaya, bir sürü mesaj yazmaya zamanı var. o ilanı oraya koyduysan ölçüsünü vs yazacaksın. çanta satıyorsun ölçüsünü bilmeden olur mu?

  • ceza almanya’daki can dundar’a degil hala turkiye’de gazetecilik yapanlara verilmistir.

    gozdagidir, korkutmadir, sindirme calismasidir.