hesabın var mı? giriş yap

  • "nefret, yüreksizlerin korkutuldukları zaman duydukları bir öç alma isteğidir." - bernard shaw

  • netflix'in ya da youtube'un umurunda olmayacak, halkın bir kesiminin ise daha da ümüğünün sıkılmasını sağlayacak ihtimaldir.

    daha öğrenemedi haşmetmeabları halkı sıktıkça daha da büyüyor kendisine tepki. ilk dönemindeki gibi etliye sütlüye karışmadan yandaş doyursa belki sonraki seçimi bile kazanır ama zaten canına okunmuş gençler gümbür gümbür geliyorken halen daha netflix, youtube vs. uğraşıyor ve daha da geriyor insanları.

    kendi seçmeninin çocukları bile isyan ediyorken danışmanlarının gazıyla böyle açıklamalar yapması kendisi açısından hayırlı değil. ha ülke için hayırlı o ayrı konu.

    bitti o paranın bol olduğu dönem, halkın daha doğrusu kendi seçmeninizin cebini dolduramıyorsunuz. en önemli belediyeler gitti oradan da sosyal yardım, yol yabdı propagandası çıkmıyor. ee, güzel kardeşim daha ne uğraşıyorsun seni ilgilendirmeyen konularla?

    neyse kendi kendini bitiren siyasi olarak kitaplardaki yerini alırsın sen de.

    kapat gitsin. netflix, youtube vs. neymiş. vur kilidi. alkışlamazsam adam değilim. böyle zeka dolu kararlar anca alkışlanır.

    edit: (bkz: 2 temmuz 2020 tbmm'nin netflix'i engellmesi/#109656549)

  • inanılmaz güvenlik önlemlerinin alınmasıyla gerçekleşmiştir. caddelerin trafiğe kapanması, güvenlik koridoru oluşturulması, sinyal kesiciler, keskin nişancılar, korumalar, sivil polisler ve daha neler neler.

    isteyince güvenlik önlemi alınabiliyormuş demek.

  • sol ayakla gaza sağ ayakla frene basılarak yapılıyorsa ustalık göstergesidir.

  • ünlü bir futbolcu olmasa eğer, haftasonları ottoman nargile cafe'de takılacak, ''sıkıntı yok karşim, adamsın, hallederiz o işi. olmadı ya merveyle, bana ne abi yoluma bakarım'' diye gezecek, muhtemelen facebook profiline takım elbiseyle çekilmiş, çatık kaşlı halinin fotografını koyup, '' acılardan öğrendik senden öğrenecek değiliz'' diye açıklama yazacak, ''osmanlı torunuyum,ecdad, 1453, '' diye gönderiler atacak, ''dririliş ertugrul'' hayranı olacak, 27 'sinde evlenip, haftasonu karısıyla yaptığı selfie'leri yine sosyal medyada paylaşıp '' allah bozmasın, çok güzelsiniz'' yorumlarına ''sağol karşim, darısı senin basına '' yazacaktı.

    ünlü futbolcu oldu. forması istenen adam oldu. ünlü kadınlarla yatıp kalktı. çevresi değişti, zengin kankaları oldu. iyi arabalara biniyor, pahalı saatler takıyor. sonunda da ''değişmedim'' diye prim yapıyor ama, o aslında dünyayı feth etti. aynada kendine bakıp ''sensin oğlum'' diyor. ''başarı diye bişey varsa o sensin. bayrampaşa'dan çıktın ama bak şimdi nerdesin, helal lan sana, helal oğlum. '' diye gazlıyor kendini.

    barış manço'dan gelsin:

    ''sapa kulba kapağa itibar etme dostum
    içi boş tencerenin bu sofrada yeri yok
    para pula ihtişama aldanıp kanma dostum
    içi boş insanların bu dünyada yeri yok''

    edit: ne zaman arda yazsam debe'ye giriyorum. hesap soracak kesin.

  • samsung'un sanırsam ülkemizde ilk defa en çok sattığı modelidir. yanılmıyorsam 2008'de 160-180 lira gibi bir fiyata aldıydım. 2008-2009 arası türkiye'de bir kızaklı telefon akımı başladı. siyah olanı karizmatiktir, gri olanın ise zamanla boyası renk atar altındaki plastiğin asıl rengi gözükürdü.

    kamerası vga'ydı tost makinesi gibi çekerdi ancak o zamanlar bana dslr fotoğraf makinesi gibi gelirdi. birde bu telefonun arka kapağı çok zor açılırdı. avucun içine alıp zorlamak gerekiyordu.

    özel ses açma kodu vardı onu girip samsung'un fabrika çıkışlı tanımladığı sesin üstüne çıkabiliyordunuz. tabi hopörlör belli bir zaman sonra patlayıp cazır cuzur sesler çıkartıyordu sonrasında.

    bu telefonun kronik film sorunu vardır. belli bir zaman sonra ekran ile anakart arasındaki bağlantıyı sağlayan bağlantı bozuluyor ve ekran beyaz görüntü vermeye başlıyordu. düzeltmek için filmi yenilemek gerekirdi.

    forgetten warrior diye bunda mario çakması bir oyun vardı. böyle prensesi falan kurtarıyorduk. acayip saran bir oyundur. android'ede gelmiş. indirmek için : https://play.google.com/…forgottenwarriorgame&hl=tr