hesabın var mı? giriş yap

  • istanbul sinirilarinda nerdeyse yuz metreyi para istenmeden tamamlamak imkansiz hale geldi .ne zaman bi yerde dursam hemen biri yanasir ve cesitli gerekcelerle para ister.
    dilencilik ,insanlardan dogrudan para isteme , sigara isteme ,karnim ac adi altinda yemek parasi isteme , hayvanlari seviyor musunuz diyerek para isteme , trafikte aynanin kirilmamasi icin para isteme vb . istanbul insani devamli bir para istenmesi ile karsi karisya ve bu inanilmaz rahatsiz edici bir durum. tum bunlar o kadar kaniksanmis ki kimse ya sokakta herkes neden para istiyor demeyi birakmis

  • üzmüştür.
    oğlum ben böyle şeylere çok üzülüyorum lan videoyu izleyemedim bile hemen başında kapadım.
    orada olsam sırf adam yıkılmasın diye tek başıma kahkaha atardım.
    zaten başıma ne geliyorsa bu vicdanım yüzünden geliyor mk.

  • troller artık ne kadar düşebilir dedikçe daha da düşen, kadın pedini utanç malzemesi olarak düşünmekten utanmayan bir de bunu ekşide paylaşan trolün söylediği şeydir.

    bu resmen trollüktür. feministlerin ak parti yaparsa da onaylayacakları, olması gereken eylemdir.

    kadın pedi bir hijyen malzemesidir. ahlaksız olan bu gibi trollerin beynidir.

  • beş milyon suriyeli ülkede yeni bir demografik sorun oluşturacak dediğimizde bir şey olmaz abartmayın, diyen karaktersizler neredesiniz.

    onlar bizden bir, biz onlardan bir can alsak ne olacak.

    türk çocukları, suriyeli düşmanı; suriyeli çocuklar, türk düşmanı olarak yetişecek.

    yatacak yerin yok recep.
    bu 40 milyon insanın ahı öbür tarafta seni ne duruma sokacak acaba.

  • -- insanlarin guvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih eden insanlardir. (yeterki birileri arkalarindan olumsuz konu$masin)
    -- bir diyalog ba$ladiginda yada size soru sordugunda cevabini zaten biliyordur ve 5. dakikasini coktan kurgulami$tir olayin. (olayin kontrolunu almak ister. i$ini bilir)
    -- bencildirler. (once kendileri gelir, iyiyse ba$kalarina da verir, kotuyse uyarir.)
    -- bir ba$ak burcu erkegine yaptiramayacaginiz hicbir$ey yoktur. yeterki biraz du$unun. (hassas noktasini bulup dalabilirsiniz.)
    -- klasik turk insanidir, gazla cali$ir. (olcup bicer, ona gore yapar)
    -- mukemmel derecede sadiktirlar. (aldatmak onlar icin dunyanin en zor i$idir. zaten ne gerek var heyecana?)
    -- yalan soylemeyi bile beceremezler, beceremedikleri bir$eyi de hayatta yapmaya yeltenmezler. (yalan soylemek yerine soylememeyi tercih ederler)
    -- harbiden zekilerdir. (allah var.)
    -- kararsizligin bokunu cikardiklarini icin ba$kalarindan cok kolay etkilenirler.
    -- insanlarla muhabbet etmeleri cok guctur. cunku bir ba$akla ayni frekansi tutturmak oldukca zordur. ama tutarsa omur boyu surebilir.
    -- tek dertleri anla$ilabilmektir. siz anlasanizda, anlamamaniz icin elinden geleni yapacaktir. (o yuzden belli bi noktadan sonra kasmanin manasi yok. anlamiyosunuz i$te..)
    -- soz verdiklerinde sozlerini ya aciklardan istifade ederek savu$tururlar ya da her$eyi goze alarak tutarlar.
    -- sevi$irken hatun ki$inin sirtinda, bacaginda bilmemneresinde rastladiklari killa, tuyle, sivilceyle ugrasirlar, engeli ortadan kaldirip veya cozumleyip devam ederler.
    -- cozum bulmak onlarin i$idir, bulduklari cozumleri uygulamak ise digerlerinin.
    -- her zaman en az enerjiyle en fazla i$i, verimi nasil elde edeceklerini du$unurler. bu yuzden o kadar tembellerdir ki, yuruyerek cennete bile gidilse bunlar taksi tutmak isteyeceklerdir.
    -- cevabi ona gore olumsuz olan bir soruyu asla sormazlar, reddedilmekten nefret ederler.
    -- feridun bitir modunda olup, altin sozcukleri "yapariz, hallederiz" dir.

  • gerçekten güzel bir saç modeli. gerçekten güzel, çok trend, modern.
    peki ama ya o surat?
    çaldığın atları nerede saklıyorsun arda turan?

  • 1740-1786 arası prusya kralligi yapmis insan. almanyanin gelisiminin (modernlesme endüstrilesme) anlaminda mimari. kendisi bir donem voltairein de hamiligini yapmis, ve de mektuplaşmışlardır. enlightened despot yani aydınlanmiş despot furyasinin tipik bir ornegidir. baska ornekleri icin rus çarı peter the great filan akla gelmektedir. aslinda, bismarck'in, hitlerin ve nice alman militarist ve gelisimci kisiliginin de ilham kaynagidir. almanyayi dis borc almaksizin, gelistirme modelini bismarcktan once o bulmustur. tarımsal sektorleri destekliyerek gelistirme, vs nin kaynagidir.

    kendisinin dogru adi ikinci frederik ya da frederick iialmanyanin gelisiminde cok buyuk rol oynadigi icin the great lakabiyla anilir. tabii sultanlari, kralları, presnsleri, çarları boyle lakablarla anmak ozellikle bazı durumlarda tarih yazını acisindan cok sorunlu bir tutumdur. ozellikle de sonradan (19. 20. ya da 21. yy.da) belli bir krali vs.yi alip biyografisini ya da tarihini yazarken onun belli bir ulkenin diger yoneticileri arasinda daha buyuk isler yaptigini, bu yuzden de daha buyuk oldugunu dusunuyorsaniz. ancak cagdaslari kendisine "ne baba adam su bizim kral" diye yag cekiyorlarsa boyle anilmasi yanlis olmaz.

  • bugün gelen haberler türkiye’den mi, kuzey kore’den mi belli değil. sonumuz iyi değil.

  • kumar bağımlılığının sonudur. kriptolar bir kumardır, kim aksini söylerse söylesin.

    açın hesabını bakın bakalım neler yazmış diye. sağdan grafik atmış, soldan grafik atmış. yükseliş bkeliyorum demiş, dediğinin ertesi günü bitcoin %15 üzerinde düşüşe girmiş.

    kripto dünyasında sağdan soldan grafik çizip kendini kandırıyor millet.
    asıl yaptıkları şey kumar oynamak. büyük ihtimalle kaldıraçlı oynuyordu, sonu bu oldu.

    kripto kumardır, kaldıraç kumarın hasıdır.

  • devletin yeni facebook projesi. mesai bitince kapanan, yapılan paylaşımların evrak kayıttan geçtikten sonra ertesi gün yayına girdiği bir deli oğlan.

    boğazda kahve keyfi için gereğini arz ederim.