hesabın var mı? giriş yap

  • - istediğin kızı elde edeceksin ama her akşam yıldız tilbe ve kibariyeyle koyun koyuna yatacaksın?
    - ooo süpermiş.
    - hadi be?
    - peki gündüzleri de elde edebilecek miyim kibariye ile yıldız tilbeyi?
    - bambaşkaymışsın...

  • "öğrenciye ev vermiyorsunuz ama otobüste yer vermesini bekliyorsunuz. nahh size yer! :d"

  • akçay tarzı yerleri (ege ve akdeniz) kuşatan, yerel halka ve esnafa dünyayı dar eden emniyetin nedense dokunmadığı doğulu çeteler var böyle. defalarca sosyal medya da gündem olmuştu. bu 'şey' de onlardan biri muhtemelen.

  • bi de yüzsüz yüzsüz, ev bulmak kolay değil sen yeni yer bul mu ne demiş.
    git kimle aldattıysan onda kal.
    tanım: başarılı eylem.

  • yurt dışı tecrübesi.

    ama öyle 2 haftalık geziler, 3 aylık dil okullarından bahsetmiyorum. gidip bizzat bir kültürü yaşamak, o milletin mutlulukarını ve sıkıntılarını paylaşmaktan bahsediyorum.

    ayrıca en az 1000 kilometre yakınında hiç bir aile ferdi olmamasından bahsediyorum. hatta dilini bilmediğin bir ülkede tutunmaya çalışmaktan bahsediyorum.

    bu bir insanı olgunlaştırmazsa, artık başka hiçbir şey olgunlaştıramaz heralde.

  • cengiz inşaat denen firmanın bir paravan olduğunu düşünmekteyim. o paraları ona yedirmezler. kime gemicik, kime isviçre'de hesap oluyor acaba bu paralar?

  • uzun yıllardır nba all-star hafta sonlarını canlı izleyen, geçmiş yarışmaların videolarını izlemiş, jason richardsonları, vince carterları seyrederek kendinden geçmiş benim gördüğüm en iyi smacı basmış adam. 2. tur 2. smacı nba tarihinin açık ara en iyi smacıdır. evet, jason richardson ve vince carter dahil.

    şampiyon olmalıydı. zach lavine bile içine sindiremedi kazanmayı. efsaneydi.

    lan içim soğumadı.

    vurduğu smacın adı yok lan. 360, bacak arası, bel arkası, değirmen... vurulan her smacın bir adı var, bu adamın 2. smacının adı yok. hayat gibi lan, her şey adaletsiz.