hesabın var mı? giriş yap

  • cilt altı doğum kontrol implantı, sol kol deri altına uygulanan 4 santimlik ince çubuk şeklinde bir aparat. rahim içi yerleştirilenler ise rahim içi araç olarak adlandırılıyor ve hormon salgılayan/salgılamayanlar olarak ikiye ayrılıyor. çubuk ise etonogestrel isimli bir sentetik hormon salgılıyor ve deri altında 3 yıl boyunca kalıyor. yalnız uygulanması ve çıkarılması sırasında bu implantı uygulama konusunda uzman doktorların uygulaması gerekiyor. implant östrojen değil de progesteron türevi hormon içeriyor ancak progesteronun selülit oluşumu üstündeki etkisini bilemedim.

  • 'ben farklıyım', 'sizin gibi değilim', 'kuuulum', 'iplemez bir serseriyim', 'kafam siz sıradan böceklerinkinden çok daha değişik çalışıyor' gibi görünmek için bütün hücreleriyle uğraşıyor, o kadar çok uğraşıyor ki muhtemelen kendisi de bütün bunlara inanıyor.

  • paşanın elinde bir baston var ya hani fotografta, hah iste o baston... dedigim fotograf. anladin sen onu.

    başlık başa editi: ulan ne var da yazıp sonra siliyorsunuz afedersin. başlık başıma kalmış. hırtın biri gaziye laf ediyordu işte. caps veren yazarlar olmuş fotoğrafla ilgili, merak edenler baksın.

  • sabah 10'dan önce, akşam 10'dan sonra gereksiz mevzular için telefonumu meşgul edenlere hödük gözüyle bakıyorum. öğrenin bir zahmet şunu.

    bir de bir hanımla sokakta yürüyorsanız er kişi olarak, kaldırımın yola yakın tarafından yürümeniz önemlidir.