hesabın var mı? giriş yap

  • çok benzeri başıma gelen olaydır.

    işten çıkıp cebimde kalan son paramla otobüse bindim. tabi ben öyle sanıyormuşum çünkü parayı otobüse binmeden düşürmüşüm. tüm ceplerime, çantama, cüzdanıma defalarca baktım ama yok. muavin bir yandan bakıyor bir yandan mırıl mırıl söyleniyor. neyse yanımdaki cengaver bir genç paranızı bulamadınız sanırım müsade ederseniz ben vereyim dedi. teşekkür ederim muavine söylerim o bişey demez sanırım dedim ama yine de parayı ödedi. kendisi buraları okuyorsa tekrar teşekkür ederim. o gün gözlerim dolu dolu olmuştu ve iyi insanlar var diye düşünerek eve gitmiştim

  • "bu yaşta bilgisayar oyunu mu oynuyorsun cık cık" diyen adama "sana ne lan sik kırığı" demekten imtina etmiş kibar insandır.

    halbuki bu tarz adamlara asıl bu muamele müstahaktır.

  • sevdigim kizin evine ilk defa gidip, geç saate kadar film izleyip, güzel bir gecenin ardından sarılarak uyumus, boynunu bir an olsun burnumdan ayirmamistim. o koku her saniye burnumda olsun istedim. okula gitmek icin sabah yataktan ciktim. uyandim demiyorum cunku heyecandan uyuyamamistim. yanagina opucuk kondurup evden ciktigimda yolda gordugum ise gitmekte olan mutsuz yuzlere, olm hayat cok guzel lann gulsenizeeee demek gelmisti icimden

    sonra kiz terk etti mk

  • kuyruk rotoru parçalandıktan sonra, helikopter dengesini kaybediyor.
    kabin sallanmaya başlıyor.
    helikopterin kapısı ve muhtemelen emniyet kemeri olmadığı için adamcağız kısmen kabinden dışarı çıkıyor.
    kafasında kask da olmadığı için, kısmen dışarı çıkan bedeni ile paller arasında hiçbir şey kalmıyor.
    kuyruk rotorundan fırlayan bazı parçalar arkaya doğru yol alırken, bir parça ana rotora doğru gidiyor.
    bu parça ana rotora çarptığında, palleri ve mekanizmayı kırıyor ve pal hizasını kaybedip aşağı iniyor.
    kokpitin dışında ve hiçbir önlem olmadan bekleyen adamın kafasına çok büyük bir güçle çarpıp ölümüne sebep oluyor.

    kapı, kemer ve kask gibi basit güvenlik önlemleri neden önemlidir sorusunu cevabı bu. özellikle de helikopter gibi potansiyel bir insan hızarıyla çalışıyorsanız. helikopterin etrafındaki arkadaşları şanslıymış. paller, kutruk rotoru gibi parçalanıp, fırlayıp o dönme hızıyla onları da çimen gibi biçebilirdi.

  • sözlükte bu kadar babası belli olmayan öğretmen düşmanı varken oraya 2000 lira maaş alıyorum diye yazsan bile az demezler hocam. yeterli derler. başka bir iş yap derler. derler de derler ama evet az alıyormuşsunuz demezler.