hesabın var mı? giriş yap

  • arefe günü mezarlık ziyareti yaptık. aynı soyadını da taşıdığım akrabamın başında türk bayrağı vardı, mezar taşında da şehit yazıyordu. orada yalnız başına yatıyor. yaş 21. sizin kobaninize de, özgür kürdistanınıza da, barışçıl siyasetinize de üç nokta koyarım...

  • yunanistan sınırını açacaksın
    afganları surileri pakileri avrupaya göndereceksin.
    yunan askeri bunları vurdukça canlı yayında insanlık dramı olarak yayınlayacaksın.

    --- spoiler ---

    nüfusunun 5' te 1'i mülteci besleyen türk ekonomisi sonunda battı. daha iyi yaşam şartları için avrupaya gitmeye çalışan mülteciler yunan askeri tarafından öldürülüyor.
    --- spoiler ---

    burdan devlette yetkililere söylüyorum. bak bu tarz propagandayı yapacak ingilizce bilen az biraz kafası çalışan adamınız yoksa ben gelir hallederim.

  • açıkçası elinin altında müzik, kitap, film seçenekleri olan biri neden sıkılır hiç anlamam. ulan keşke gün bitmese bu üçlüyü çevirip dursam.
    can sıkıntısı çok ciddi bir lükstür.

  • bu müzik setini taşıyabilmek için eşinden dostundan araba alıp gelenler bile olmuştu yaysat bayiine.

  • çok düşündüm fakat bu hikayeyi başka nasıl bir başlıkla anlatacağımı bulamadım.

    bbc'nin haberine göre ingiltere'de tinder'da eşleşen bir çift, güzel bir akşam yemeği sonrası adamın evine gidiyorlar. tuvalete giren kadın kakasını yapıyor fakat sifon çalışmadığı için bir türlü gönderemiyor. kadın da bokunu pencereden fırlatmaya karar veriyor, ancak bok umduğu gibi bahçeye değil, adamın tuvaletinde yer alan birbirine yakın iki pencerenin arasına düşüyor. paniğe kapılan kadın adama durumu itiraf ediyor ancak boku düştüğü yerden çıkarmaya çalışırken kendisi de camların arasına sıkışıyor. boku kurtarmayı başarıyorlar fakat kadın bir türlü geri çıkamayınca mecburen itfaiye çağrılıyor ve cam kırılarak kadın sıkıştığı yerden kurtarılıyor. yaşadıklarını bbc'ye anlatan liam smith, kadınla sonradan ikinci kez buluştuklarını ve çok iyi vakit geçirdiklerini, ancak ileriye dönük kesin konuşmak için henüz erken olduğunu söylüyor. bok gibi bir başlangıç yapan çiftimize mutluluklar diliyoruz.

    http://www.bbc.com/…ews/uk-england-bristol-41167296

  • birinci agizdan dinledigim sekliyle;
    - cv'nize baktigimizda bizim aradigimiz ozelliklerin hicbirini tasimadiginizi goruyorum, neden bu gorev icin basvurdunuz ?
    - sansimi denemek istedim.
    - peki.. bize soracaginiz bir soru var mi ?
    - evet. madem cv'mden uygun olmadigin anlasiliyordu, neden beni cagirarak hem benim vaktimi harcadiniz hem kendinizinkini ?
    - eeeoooo....

  • ''sanatçıya bir şey söyleyeme, siyasetçiye bir şey söyleyeme, sporcuya bir şey söyleyeme, nasıl ülke kardeşim burası?'' diyerek duygu ve düşüncelerime tercüman olmuştur.

    ayrıca yalnız milli takıma değil aynı zamanda nepotizme, faşizme ve iş ahlâkından yoksun herkese verilmiş; sosyal nitelik taşıyan bir ayar olarak da kabul görebilir.

  • internetten cicek satan dukkanin sahibine ceo denilmesiden öturu adamin kendini nimetten sanmasiyla gerceklesen olaydir.

  • orjinali üstteki entrylerden birisindeki gibiyse, naçizane almanca bilgimle tam tercümesi:

    "türkiye'nin kendisini rehin alması dolayısıyla en nihayetinde sadece diplomatik ve sosyal imkanlarımızı kullanabiliyoruz. saldıracak halimiz yok."

    olan cümle.

    o değil de, ekşisözlük entel dantel popülasyonu dedik, ekseriyeti metin 2'den fırlama dallama, atarı gideri yüksek ergen çıktı amk. yorumlara gel yorumlara.