hesabın var mı? giriş yap

  • yarim saat once yasanmistir:

    elimin bavullarla dolu oldugunu goren her taksici nereye gitmek istedigimi sorduktan sonra bindigim taksinin tarifesine baktigimda gece yazdigini gorunce, sofore gece acmissiniz dedigimde o sabittir abla her seferinde bilmemnekadar atar seklinde bir cevapla karsilasmamin ardindan; normalde 16-17 milyon tutan asti-bilkent arasi mesafeye 23 milyon odeyip toparlanmaya basladim. ilk kazigi attim yedi dur bakalim simdi diyen, taksici demeye bin sahit isteyen hirsiz, eline verdigim 20 ytl'yi 10ytl ile degistirip (eminim cunku yanimda 10luk banknot yoktu) 13 milyon verdin abla deme terbiyesizligini gosterdikten sonra, daha fazla dayanamayip 20 verdigimden eminim yaptiginiz cok cirkin diyerek indim bu sefer de taksici arsizinin para icin bu kadar tartismaya gerek yok, hakkini yediysem soyle boyle olsun tribini yedim. hala sinirliyim. mulakatla filan aliyolar bunlari ise galiba. hepsinin mi ayari bozuk olur ya.

  • indiremiyoruz zaten ifradını s.ktiğimin adil kullanım kotası yüzünden. internetten bile haram yedirmiyolar bize arkadaş, illa hepsini kendileri yiyecek aq

  • zikirmatik gibi kullandığım uygulama. hatta arkadaşlarla sohbet ederken tesbih çeker gibi seri hamlelerim de olmuyor değil.