hesabın var mı? giriş yap

  • tiyatrosunu izleme fırsatı bulduğum, ellerini tutup "ne kadar güzel olduğunu anlatabildiğim" heyecandan bacaklarımı titreten çok, çok özel insan.

    çolpan hanım dediğimde "çolpan abla, çolpan abla" demişti gülerek.

    allah nur içinde yatırsın, en büyük aşkına kavuştu tekrar.

  • tarih seni haberci diye değil vatan evladı diye yazacak. namusuyla, şerefiyle, cesurca işini yapan bu ülkenin güzel insanlarının sesi. varol sen.

  • daha kavuşamadan mevlanın ayrılık yazdığı çiftin hazin sonunu içeren video. ibretliktir, evlenecek çiftler için içerisinde şüphesiz bolca mesaj bulundurur.

  • olayın aslı şöyledir;
    80'lerin başında doğanlar önce tsubasayı trt'de cmtesi ya da pazar sabah 7-8 arası izlemişlerdir. o zamanlar diğer özel kanallar yoktu ve popüler biz çizgi film değildi.çok az kişi bilir bu dönemi.

    ancak 93-94 yıllarında show tv ile tüm türkiye benjamini izledi. özellikle sabahçı olan çocuklar eve gider gitmez bunu izlerlerdi. herkes akula-kartal vuruşu vs dillere pelesenk olmuştur.

    bunun tuttuğunu gören kanal-d, tsubasayı 2-3 sene sonra tekrar piyasaya sunmuş ve kaymağını yemiştir.

    bu yüzden önce benjamini izleyen nesilin aklının bir kenarında hep akula-kartal vuruşu vardır ve bunu sonradan izlediği tsubasaya monte etmişlerdir.

    ancak 89 yılında tsubasayı trt'de izleyen gençler genelde bu karışıklığa gelmezler.

  • - 5 kisi kalenin kapisini acabilecek misiniz? yardim ister misiniz?
    - gerek yok, biz kendi yagimizda kavruluruz..
    - yapmayin soyle espriler arkadasim, geriliyorum ya..

  • bir gün atatürk'ün sözleri bilimle çelişirse bilime inanırız mutlaka.

    ama atatürk'ün sözleri dinle çelişirse dini seçecek halimiz yok.

  • zengin ve evli adamla ilişki yaşayıp çocuk sahibi olan bir kadının karşı tarafı masum, kendini de haklı çıkarmak için yaptığı röportaj...nikahlı, nikahsız, ahlaklı veya değil bu benim zerre umurumda olmaz, herkes istediği gibi yaşasın bana ne ama şu ''ama çok aşık oldum bik bik'' lafı yok mu yalanın tillahı...parası olmayıp, dağda çoban olsa yüzüne bakılmayacak adamlar için aşık oldum lafını eden böyle kadınların aşağılanmasına da gram üzülmüyorum...sarayda padişahtan hamile kalmak için sıraya girenlerden farkı olmayan, ikinci, beşinci, ortanca her neyse olmayı kabul etmiş bir kadın için çok bir şey söylemeye gerek yok zaten....