hesabın var mı? giriş yap

  • theo walcott'un ardından southampton'ın patlamaya hazır bombası. sol bek. 1989 doğumlu. ama şimdiden galler milli takımında formayı kaptı (mayıs ayında milli formayı giyen en genç oyuncu oldu ve mayıs ayındaki ilk maçında robbie earnshaw'a asist yaptı, sonra da ekim ayındaki slovakya maçında ilk golünü atarak en genç golcü de oluverdi). saints için de iki tane frikik golü attı. daha 18'i bile bitmemiş theo'nun arsenal tarafından kapması gibi bale'in de büyüklerin takibine girmiş olduğu şüphesiz.

    heyecanla izliyoruz, youtube vasıtasıyla izleyiniz siz de. southampton fc'nin akademisine de büyük alkışlar, britanya futboluna yıldız yetiştirme işi konusunda muazzam çalıştıkları için.

    bir aksilik olmazsa galler futbolunun yeni süperstarı olacak bu çocuk ve southampton'ın beklenen geri dönüşünde pay sahibi olacak. bir liverpool taraftarı olarak bunu tüm kalbimle diliyorum.

    entry içi edit: tam bu satırlar yazılırken delikanlı bi frikik de norwich city ağlarına yolladı. deli oğlan vallahi!

  • görsel
    görsel
    görsel
    son zamanlarda bir olaya bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum, sizi bu devletin memuru yapana da, sizi muhendis yapan üniversiteye de sizi yetiştiren aileye de lanet olsun.
    -ali gündüz 1986 ankara, iş müfettişi
    -semih soyalp, 1986 ankara. tai’de elektrik mühendisi.1 taksirli yaralama.
    -ilker karakaş, 1987 malatya, 2 suç kaydı var.
    benzer o.cocuklari aramızda geziyor.
    görsel

  • sunucu ve oyuncu ebru akel, 3 aydır nişanlı olduğu, iş adamı ethem sancak’ın oğlu özer sancak’la evlenmiştir.

    not: ulan bir virgülle kızın haysiyetini kurtardık.

  • 1990'larda çocuk olan insandır.

    ahh ahh o dönemler lc waikiki'den giyinmek ne popüler bir şeydi. niye popülerdi tam olarak bilemiyorum ama lc waikiki'ye gidip maymunlu maymunlu eşofmanlar aldığımızı ve çok mutlu olduğumu hatırlıyorum.

  • ünlü ''güldürü ustası'' atalay demirci'nin bir isteği.

    aman dikkat et sevgili atalay, gülerken sandalyeden düşmesin. kafalar aynı çalışıyor sonuçta, bütün esprilerini anında algılar.

  • holding 2 milyar tl gibi, herhangi bir insanın hayatı boyunca çalışsa kazanamayacağı bir parayı bağışlamış ama yazar efendinin derdi bunun vergiden düşülüp düşülmediği.

    gerçekten adam olmazsınız siz. çok kötü insanlarsınız.