hesabın var mı? giriş yap

  • ab komisyon'u tarafından toplam kesilen ceza 2.42 milyar avro tutarındadır. cezanın sebebi, google'ın karşılaştırmalı alışveriş hizmetleri pazarındaki hakim durumunu kötüye kullanmasıdır.

    komisyon incelemelerine göre;

    "...
    - google sistematik bir şekilde kendi karşılaştırmalı alışveriş hizmetiyle ilgili sonuçlara öncelikli olarak yer vermiştir:

    tüketici google arama motorunda google'ın karşılaştırmalı alışveriş hizmetinin göstereceği sonuçlarla ilgili arama yaptığında, google'ın kendi hizmetleri, arama sonuçları içinde en üstte ya da üste yakın yerlerde çıkmaktadır.

    - google arama sonuçları içerisinde kendi rakiplerinin karşılaştırmalı sonuçlarını en aza indirgemiştir:

    rakiplerin karşılaştırmalı alışveriş hizmetleri, google tarafından tasarlanan algoritmalara bağlı olarak sonuçlarda gözükmektedir. google, bu algoritmalardan birtakım kriterleri çıkararak, rakiplerin karşılaştırmalı alışveriş hizmetlerinin sonuçlarda çıkma ihtimalini azaltmıştır. deliller göstermektedir ki, google'ın en büyük rakiplerinin dahi hizmetleri, google arama sonuçlarında ortalama dördüncü sayfada, diğer rakiplerin ise daha bile sonraki sayfalarda gözükürken; google'ın kendi hizmetleri, rakiplerin maruz kaldığı algoritma indirgemelerine tabi tutulmamaktadır.

    sonuç itibariyle, google'ın karşılaştırmalı alışveriş hizmetleri google sonuçları içinde tüketicilere daha görünür hale gelmekte iken, rakiplerinki daha az görünür vaziyettedir.

    deneyimler göstermektedir ki, tüketiciler görünür sonuçlara, örneğin google'ın arama sonuçlarında üstte yer alan sonuçlara, diğerlerine nazaran çok daha fazla tıklamaktadır.

    ...

    bu da şu anlama gelmektedir ki, google rakiplerini dışlayarak kendi karşılaştırmalı alışveriş hizmetlerine öncelikli olarak yer vermiş ve kendisine rakipleriyle karşılaştırıldığında önemli bir avantaj sağlamıştır..."

    http://europa.eu/…d/press-release_ip-17-1784_en.htm

  • yeni karakter açıldı. thodex.

    --- spoiler ---

    1-lan kaşar sülü, thodex soyguncusu fatih özer’e bir günde interpol kararı çıkardık ancak arnavut polisi elinden kaçırmış hikayesini millete yutturdun. ama ben doğrusunu herkese anlatacağım. sen bilmiyor musun arnavutlukta kuş uçsa benim haberim olur?

    2-lan süslü sülüman, mahalle arasındaki kavgalarda bile 10 kişi tutuklanıyor.adam 2 milyar dolarla kaçmış,göstermelik birkaç tutuklama yaptınız.senin oğlunun,benim televizyonlara çıkardığım yeğenin vasıtasıyla, şahısla irtibat kurup paranın kaç lirasını aldınız,onu da anlatacağım

    3- süslü sülüman, sana olan kızgınlığım senin hırsız olmandan dolayı değil. zaten her yer hırsız dolu. senin devletin namusunu lekelemenden dolayı.

    4- gücünün yettiği gariplere diyordun ya size devletin gücünü göstereceğim diye, ben de sizin kör olmuş gözlerinize yüce allah’ın gücünü göstereceğim. sizi rezil edeceğim.

    5-akraban sadık soylu özel yerlerde beklettiği nakit paralarını yatla yunanistan’a kaçırmak için planlar yapıyor ya, ondan da haberim var. gerçi hangi polise şikayet edeceğim, sizi hangi polis kardeşimiz alacak? ipin ucu puştun elinde, onlar ne yapsın?

    6-buraya gönderilen devlet görevlisi kardeşlerim, lütfen siz bir süre olaya müdahil olmayın. süslü süleymanla derin mehmetin yakınlarının koordine ettiği kiralık katillerle ben bir yüzleşeyim, onları paket servis yapıp bunları bir rezil edeyim.

    7-gelecek olan kiralık katil mi devlet görevlisi mi bilmediğim için rahat hareket edemiyorum. siz bir süre lütfen karışmayın. lan sülü, allah’ın tuttuğunu kimse azad edemez. bizi allah tutmuş, kim eder azad.

    kaynak

    --- spoiler ---

  • 3-4 yaşındaki bir çocuğun recep tayyip erdoğan'ı çağırma şekli. "yapıyoçun çen, geysene buyaya", vb. şekilde seslenme devam eder.

    peki gel yerine gey diyen bir çocuk nasıl oluyor da recep tayyip erdoğan kelimelerini kusursuz çıkarıyor? kurban olduğum allah'ın hikmetinden sual olunmaz.