hesabın var mı? giriş yap

  • diğer sağlık çalışanlarının oyları > doktorların oyları
    alın size çoğunluğun demokrasisi

  • bu, doğrudan sisteme bir saldırıdır. toplumun düzeni için olması gerekli istisnaları istismar etmek, kendini sistemin üstünde görmektir. sonucu, sisteme olan güvenin kaybıdır. bu ruh hastalığı son 20 yıldır çok arttı.

    tıpkı zamanında ambulans tutan iş adamları gibi ama bu daha kötü, eğlence, ruhunu tatmin için yapılıyor.

    edit: bazı yazarlar "olması gereken istisna" ifadesinden kişilere özel istisna anlamışlar. burada sözü geçen istisna "rutin kuralların istisnası"dır, yani doğrudan görevin gerektirdiği ve görevinin bulunması ile sınırlı olarak polis, itfaiye ve ambulanslara tanınan trafik kuralı istisnasıdır. istismar etmek ise arabasına düdük taktırıp insanların kurallara saygısını istismar etmektir.

    edit: etik anlayışımca milletvekili olmak da bir istisna değildir. trafikte millet ne kadar hakka sahipse vekili de o kadar hakka sahip olmalıdır.

  • "allah kimseye bilmediği memlekette minibüs şoförüne ineceği yeri söyledikten sonra "ulan şoför unutmasa bari beni" gerginliği yaşatmasın"

    haklı şimdi ama.

  • agizda ust dudak ile ust dislerin damaginin arasinda kalan bolume yerlestirilme sureti ile kullanilan, icinde tutun bulunan bagimlilik yapan minik torbaciklara verilen ad.

    snuff tarzi bir madde olmasina ragmen isvec disinda neredeyse tum avrupa ulkelerinde satisi yasak olan, isvecte ise kullanimi yaygin olan bu nikotin torbalarinin kullanimi siklastikca yerlestirildigi bolgedeki dokularin olur ve nikotin bagimliligini koruklenir. disaridan bakinca karsidaki kisinin kullandiginin farkedilmesi guctur, surekli tutun rengi tukuren tiplemelerde ise kolaylikla farkedilir.