hesabın var mı? giriş yap

  • şöyle:

    - cemre beni ne kadar seviyorsun.

    + yok denecek kadar az.

    - keşke dünya dursa, bu an hiç bitmesin istiyorum.

  • çok kalabalık bir ailenin, ailesine bakmak için okuyamayan oğlu olduğunu söylemişti taha. kıt imkanlarıyla, mutfağında onu en mutlu eden şeyi yaptı, yemek pişirdi. “insanların bir bardak su bile içmem dediği o mutfakta ben çok mutluydum” diyordu. hiç rahat vermediniz; eleştirdiniz, dalga geçtiniz. bugün enkazdan cansız bedeninin çıktığı haberini gördüm. tabi ki birçok kaybımız var ve hepsi üzücü. ancak soruyorum; değer miydi? küçümsemeye, dalga geçmeye değer miydi? hayat bu kadar kısayken onun çabalarını hor görmeye değer miydi?

  • allah belanızı versin. hiçbir suçu günahı olmayan bir gencin başını yediniz. herkes cezasını kendi vermeye kalkarsa işte bu olur. suçlama ne kadar büyük olursa olsun. suçun cezasını devlet vermeli şahıslar değil.

  • ilk kez 1830 yillarinda boston'da kullanildigi tahmin edilen onay sözcügü. o dönemde gazeteler çarpici olmasi acisindan ve çogunlukla da satirik amaclarla kisaltmalar kullanmaya baslamislar ve bu kullanim sekli hizla new york ve new orleans'ta da yayilmis. bu tür kisaltmalar daha çok yanlis ortografik temellere dayaniyormus ve yazi dili yerine konusma dilini temel aliyormus. tipki ok için oldugu gibi. ok da "oll korrekt" (all correct) kisaltmasiymis aslinda. bu kullanim o kadar ragbet görmüs ki 1840 yilindaki secimlerden sonra martin van buren, bir nevi politika ismi gibi olan old kinderhookismiyle de anilmaya baslanmis.

  • başlık: babam oturmuş ciddi ciddi

    entry: çocuklar duymasini izleyip gülüyo amk

    entry 2: hahahhahahahahah

    ... devamında ise sayfalarca @2'ye övgüler.