hesabın var mı? giriş yap

  • asıl utanması gereken, bissürü teknik hukuki terimin kullanılacağı belli olan basın toplantısına tercüman olarak öğrencileri görevlendiren sorumlu organizatördür. ayıp ulan, üç kuruş hesap için mi yaptınız bunu merak ediyorum.

  • (bkz: sen kaç beni tanıdılar)

    sizin bizden haberiniz var mıydı ya? ben hayalet ucak gibi kronik saplıgımızla ortamlarda dolanıyoruz sanıyordum. bizim tur hakkında biraz bilgi vereyim bari;

    1) usengectir. iliski durumu "yoh yaa simdi ne gerek var" ile "simdi baslican sonra bir suru ohooo amaaan" arasinda degiskenlik gosterir.

    2) saskındır. etrafindaki insanların ask ugruna bu kadar efor sarfetmesini, acı cekmesini bir turlu anlamlandıramaz. ama bak gercekten samimi olarak anlayamaz. basmaz yani. onu cılgın evlenme teklifi vidyolarını izlerken fark edersiniz zaten. olu balik gibi bakar ve "eee ne oldu simdi?" der.

    3) seri bahane uretir, kesinlikle bu konuda onu yıldiramazsınız, onunla yarısamazsınız. cık! kesin iliskisizligine mantıklı bir acıklaması vardır.

    4) kendi kendine kalmayı ve kendine yetiyor olmayı laf olsun diye degil gercekten sever. hatta bazen bunu bir basarı, zafer olarak gorur.

    5) siz onun icin once potansiyel tanıdık/arkadassınızdır sonra belki sevgili potansiyeliniz olur. sosyal iliskileri ask ekseninde, eleme sitemi ile yurumez.

    6) kendi hicbir sey yapmadigi icin karsidan da dogal olarak bir sey gormez. "beni zaten kimse istemiyor" der kulaginin ustune yatar. tam tavuk yumurta iliskisi.

    7) baskalarının iliskileri umrunda degildir, ne kıskanır ne sevinir ne uzulur. "bana mı sevisiyorlar" ya da "bana mı ayrildilar" der baska birsey demez. facebook'ta en fazla 1.5 dakika falan kalır.

    8) yanlıs anlasılır, kimseyi begenmedigi dusunulur. dogru degildir. ideal sevgili profili soruldugunda system error vermesinden anlarsınız zaten. kafasında bir profil yoktur, oyle de kalsın ister. onun icin olursa olurdur olmazsa ne yapalımdır.

    edit: imla

  • kızlarımızın nedense '' para ve karizma'' öğesini zikretmedikleri özellikler. bir erkek sabaha kadar ince ince öpsün, güzel gülümsesin, odun olmasın, yakışıklı değilse sallanmaz arkadaş. adam genel kültüre tecavüz eder derecede hakimi olsun, ince birisi olsun falan, fakir veya tipsizse geçmiş olsun.

    biraz dürüstlüğe davet ediyorum lan hepinizi.

  • zamanin eli degdi bize. ama o kadar guzel degdi ki, ayniyiz aslinda. herseyi tersten okumanin zamanidir belki. ayrilik sarkilarini bile. belki de beklenen gun gelmistir, lalelerin beyaz acma vaktidir artik!

  • ben böyle naif insanlara çok üzülüyorum. çeneye kuvvetli bir yumrukla çözülebilecek bir meseleyi gelip burada duygusal bir dille anlatıyorlar. öyle yaratıkların anladığı dil budur. kimse de kalkıp şiddet tü kaka demesin. bu ülkede malum kesime göre ötekiyseniz can güvenliğiniz yok demektir. sus pus olup sıranın kendinize gelmesini beklemeyin ve kendinizi korumayı öğrenin.

  • ülkesini işgalcilerden savunması, işgal altında olan bir ülkede ve hatta şehirde halkıyla mücadele etmesi bile “batıya sempatik gözükmeye çalışmak” olarak lanse edilmeye çalışılan zelenski'nin fotoğrafı.

    adam ukrayna'dan gitse, “kaçtı bakın işte!”

    ukrayna'da kalsa, “batıya şirinlik yapıyor.”

    rusya'ya teslim olsa, “bak nasıl sattı hemen kahraman diyordunuz.”

    savunmaya devam etse, “halkını tehlikeye atıyor niye ülkenin anahtarını ruslara vermiyor ki?”

    ne yapsın, ne istersiniz sevgili işgalci sevdalıları?

  • erkeklerin ipek pijama takımıyla yatıp sabahları ropdöşambrla dolaştığı bir ülkede cidden garip oluyor bu durum, ben de çok şikayetçiyim.

    siz ne diyosunuz ya? gece yatağa donla giren adam gelip burada pijama giyen kızı eleştiriyor. sen dua et de paçalı donla uyumuyor o kız. adam gibi sevimli sevimli giymiş pijamasını. hayır bir de komik yani. sen boxerınla kol bir yanda bacak bir yanda öküz gibi yatarken kadın, saçı maşalı, yüzü boyalı saten gecelikle mi yatacak?

    az izleyin şu dizileri.

  • 1 türk vatandaşına karşılık 1000 radikal islamcı zihniyetlinin cirit attığı yerde patlama haberi hem korkutuyor hem şaşırtmıyor.

    cansız bedenleri ve yan duran bebek arabasını görünce üzüntüden ve sinirden olduğum yere çöktüm. allah belanızı versin.