hesabın var mı? giriş yap

  • "çaykur rizespor’u tebrik ediyorum sanırım bu galibiyet onlara şl’ye direkt katılım hakkı sağlıyordu."

    evet böyle bir entry var yukarıda. ağlamanın her türlüsünü gördüm ama bu çok başka bir kafa. şampiyonlar ligi iddiası olmayan takımların maç kazanmak için uğraşmaması mı gerekiyor? ki şu an oynanan maçta adamlar gol atmaya çabalamıyor bile. resmen galatasaray defansı 3 asist yaptı. taraftarlık güzel ama şuursuzluk çok rezil bir hareket.

  • bu konudaki son sözü dostoyevski söylemiştir zamanında :

    "insanların birbirini tanıması icin en iyi zaman, ayrılmalarına en yakın zamandır."

    budur.

  • nasıl bir konfor alanı lan bu dedirten vazgeçiş.

    hiç mi ailenin yanından ayrılmadın bu yaşa kadar? ne yaşadın da 48 saate türkiye'ye geri dönme kararı aldın? büyük konusmayayim ama; adımımı londra'ya atar atmaz beni zikmeleri, ve orada kaldığım müddetçe her gün zikeceklerini beyan etmeleri lazım dönmem için.

  • sahip olan grubun içinde yüce insan ssg de bulunduğu için hakettiği aşağılayıcı tepkiyi göremeyen düşünce yapısı

  • sagopa kajmer ve ceza'nın türkçe rap'e önce damga vurup, sonra ayrıştırmaya başladıkları dönemlere tekabül eden diss parçasıdır. ceza adeta yardırmıştı bu şarkıda. ezbere bilirdim eskiden. belki bir iki tökezlemeyle hala söyleyebilirim ezberden. ceza- sagopa dissleşmelerini hep sevmişimdir. araya 3. kişiler girmese daha hoş olabilirdi bence. mesela ceza'nın tayfası, sahtiyan olsun, kadıköy acil olsun, ayben olsun, sagopa tarafından da disstortion e.p'de mozole, sitem depresif, raffine gibi adamlar olsun. keşke girmeselerdi de, iki dev kapışsaydı derdim o zamanlar bile.

    --- spoiler ---

    ceza eskidendi, sana rapi öğretendi.
    --- spoiler ---