hesabın var mı? giriş yap

  • ünlülerin ne kadar görgüsüz ve düşük iq’lu olduğunu gösteren örneklerden sadece biri. yatsın kalksın estetikçisine dua etsin. bir zahmet de bundan sonra doğa için çal projelerinde yer almasın cidden gına geldi artık kendisini görmekten.

  • soğutur. ısı ile sıcaklık farklı şeyler.

    reaktörden atmanız gereken 100 joule enerji var diyelim. bunu sıcaklığı 25 derece 1 metreküp suyla da atabilirsiniz, 35 derece 1 metreküpten daha çok suyla da. sadece sistemden daha fazla su geçirmeniz gerekir.

    mühendisler daha iyi açıklar tabi. köpekbalığı uzmanı bile olan sözlükte bunun da uzmanı çıkar.

  • sağdan soldan duyduğum kadarıyla bu platformdan "oyun iade etmeyi" bilmeyenlerin olduğunu gördüğüm platform. ben buraya yazayım, belki birilerinin işine yarar.

    öncelikle satın aldığınız oyunu herhangi bir sebep belirtmeksizin iade edebilirsiniz. yani listeden bir sebep seçmenizi istiyorlar ama yalnızca bu bilgiyi depolama amacıyla kullanıyorlar yani sizi yargılayıp "bu sebep yüzünden iade edemezsiniz" gibi bir politika izlemiyorlar.

    --- spoiler ---

    steam üzerinde yaptığınız neredeyse her satın alım için herhangi bir sebeple iade talebinde bulunabilirsiniz. belki bir oyunu yanlışlıkla aldınız, belki de bir oyunu bir saat oynadınız ve beğenmediniz.

    fark etmez. valve, help.steampowered.com aracılığıyla oluşturulmuş bir talep üzerine, talep satın alımdan sonraki 14 gün içinde oluşturulduğu takdirde herhangi bir sebep için iade sağlar. aşağıda daha fazla ayrıntı bulunmakta ancak tarif ettiğimiz iade şartlarının dışında bile olsanız iade talebinde bulunabilirsiniz ve tarafımızca durum değerlendirilir.

    onaydan sonraki bir hafta içinde satın alma işleminize yönelik tam bir iade yapılacak. iadeyi steam cüzdanı üzerinden veya satın alma işlemini yaptığınız ödeme yöntemi ile geri alacaksınız. herhangi bir sebeple, kullandığınız ödeme yöntemi ile steam tarafından iade işlemi yapılamazsa, iade edilecek miktar steam cüzdanınıza eklenecek.
    --- spoiler ---

    fakat iade alabilmelerinin 2 adet koşulu var,

    - oyun 2 saatten fazla oynanmamış olmalı

    - satın alım tarihinden 14 gün geçmemiş olmalı

    ayrıntılı bilgi için

    iade için de bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

  • 35 bin bence çok acı ama iyimser rakam.
    daha gidilemeyen 10binlerce ev varken ben sayının maalesef 200.000 'in üzerinde olacağını düşünüyorum.
    insanlar kaderleri ile baş başa.
    yazık oldu tüm insanlarımıza.

  • (bkz: harry kane)

    tottenham hotspur fc oyuncusudur.

    hızlı okuduğunuzda hurricane " = kasırga " manasına gelir. ailesini tebrik ediyorum.

  • bence bu konuda takdir edilesi.bazıları vardı, para dilenmek için gittiği ingiltere'de neredeyse kraliçenin ayaklarını öpecekmiş gibi önünde eğiliyordu...