hesabın var mı? giriş yap

  • yil sonu musameresi hazirlanacak, roller belli oldu. ooo super tiyatrocu olcam, basrolde esas oglan gibi hoslanacagim kizi opcem diye beklerken uzun boyumdan dolayi * ayi rolune layik goruldum. boyle kadifeden kostum filan tam ayi olduydum yaa :(

  • mideye indirmek nasıl bir tabir bu olay için ? sana araba çarpsa " arabanın paspas yaptığı adam " diye başlık mı açılsın?

    feci bir sona uğramış " insan".

  • pitbull'un dövüş köpeği olarak nam salmasının nedeni iyi bir koruma/dövüş köpeği olmasından dolayı değildir. yapı itibariyle orta boy bir köpektir ve ırksal bir sürü genetik hastalığı ve biçim bozukluğuna sahiptir.
    pitbull'un acı eşiği yüksek olduğu için dövüşlerde kolay kolay pes etmez. bir de tabi inatçılığı da meşhur. ama öyle çeneyi kilitleme gibi bir olayı yoktur. hiçbir köpek cinsi çenesini kilitleyemez. sadece çene kasları kuvvetli olduğu için çeneyi açmak zorlaşır. biraz anatomi bilgisi olan herkes bunun bir şehir efsanesi olduğunu bilir.

    diğer koruma köpekleri karşısında şansı yoktur. bir dogo argentino veya kangal karşısında eziktir.

    köpek dövüşlerinde tercih edilmesinin nedeni sonunda kan revan içinde kalıp seyirciye hayvani hisler yaşatmasıdır. bu gerizekalı ırk dışında hiçbir hayvan ölümcül yara alacak bir dövüşe girmez. dövüşün ilk anlarında rakibini tartar ve yenemeyeceğini anlayınca onun alfa erkek olduğunu kabul eder ve teslim olur. bu nedenle dövüşler hep birbirine yakın cüssedeki hayvanlarla yapılır.

    pitbul hakkındaki şehir efsanelerine inanan varoş insanının ezikliği dışa vurmasıdır. ayrıca genetik bozuklukları nedeniyle sık sık veterinere gitmeniz gerekir.

    pitbul saldırıları haber niteliği taşıdığından gereksiz bir kötü üne sahiptir. bize çok uysal ve sevimli görünen collie cinsi köpeklerin de bebeklere saldırıp öldürdüğü bilinen vakalardandır.

  • bu tespite göre almanlar suyu bile ithal ederek yaşamalıydı. e ama öyle olmuyor.
    onların modelini mi denesek? mesela liyakatli siyaseti.

    edit: imla
    tanım: siyasilerin hatalarını örtmek için polyannacılık yapması örneklerinden biri

  • tam hali 24 mayıs 2021 izmir barosu tarafından süleyman soylu, mehmet ağar, sedat peker, tolga ağar ve erkan yıldırım hakkında suç duyurusunda bulunması olacak.

    kaynak

  • hapiste bol bol izler ve dinlersin dedirtir. ama bu sefer daha önce ağar'ın yattığı hapishaneyi 5 yıldızlı otele çevirmesi gibi olmaz.

    vatan millet aşkı hikayesine saklanarak milyonların hayatını çalmanın hesabı elbet sorulur.

  • -sabah koşuya çıkan insanlar varsa
    -avm dışında açılmış bi starbucks varsa
    -kadınlar tayt giyip yürüyüş yapabiliyorsa
    -kaliteli bir burgerci varsa
    -lüks markalardan alışveriş yapabileceğiniz mağazalar varsa
    -gurme market bulabiliyorsanız

    yüksek gelir düzeyine sahip, elit bir muhittesiniz demektir

    -insanlar kaldırım yerine yoldan yürüyorsa
    -restoranlar genelde çiğ köfteci, kebapçı, şerbetli tatlıcı ise
    -discount marketler normal marketlerden fazlaysa
    -sokağa çıktınızda 10 tane erkek görürken 1 tane kadın görüyorsanız

    düşük gelirli, gerici bir semtte olmanız olasıdır

  • benim de bazen kaldigim bir ikilem bu; pazarda fermuari acik kadini uyarip "sanane hava aliyor belki!" cevabini alan annemden sonra.
    yazik kadincagiz dumur olmus asgshdgs

    edit: #51624833 anne sozluk yazarligi almisin hayirli olsun ama kullanici adini niye amdan abla diye aldin, hic olmus mu :/