hesabın var mı? giriş yap

  • 5. kez aldığım iletişim araştırmaları dersinin finalinde artık isyan ederek, mine şen hocaya hitaben "hocam şu sınavı geçeyim, kızım olursa adınızı vereceğim" notu düşmüştüm. hiç unutmam sınavı geçip mezun olunca; hocam, "geçtin ve kızına daha güzel bir isim koyabilirsin" diye mail atmıştı. dünya döndükçe unutmam...

  • ceketin asosunu yapmışsın karşim.

    türkçe meali, kız arkadaşın da gerçekten çok güzelmiş.

    bir sonraki step arkadaşı var mı. yoksa izmitli kardeş dediği kişinin sevgilisini elinden almaya çalışmaz, yanında sevgilisi olan adamı alttan alır (buna güvenip siz daha üstüne gitmeyin, tenhada iki kat dikkat etmeniz gerekir sonra tabii). izmit'in insanı bir tanedir. bir tane olduğumuz bölgesel amatörde mücadele eden kocaelisporumza desteğimizden belli değil mi? iyi insanlarız yahu biz. bir tanıyın çok seversiniz!

  • alın size öğrenince ufkunuzu beşe katlayacak bir bilgi deyip o bilgiyi vermeyen avelin yanında esamesi okunmaz.
    avel bilgi vericem deyip telefondaki bi özellik diye kestirip atmış. ne özelliğin adını söylemiş, ne nasıl kullanılacağını anlatmış, avel işte.

  • "kasirga212 - 972624 sen aksama benim gibi nba kupon yap uyu o zamn birsey olmuyo :) ben yapiyom yatiyom kalkiyom para gitmis kupon yatmis :) uykuda acimiyo"

    uykuda acımıyo.
    olay budur...

  • https://twitter.com/…tatus/1306163259976933376?s=20

    iyi parti genel başkan yardımcısı yavuz ağıralioğlu'nun, hepimizin içine oturan milyarlarca dolarlık telekom kazığı üzerinden yaptığı, sesli güldüren türkiye-yunanistan kıyaslaması.

    tam bir güler misin ağlar mısın saptaması. hem iktidar partisine hem yunanistan'a ayar veren iyi bir gönderme olmuş.