hesabın var mı? giriş yap

  • böyle saçma sapan başlıklar açıyorsunuz, bu kadar acımasızlık olmaz yaa, pes...

    etin ne olduğunu araştırdım internetten sizin yüzünüzden. lan böyle bir besin var da bizim niye haberimiz yok, ibneler.

    amk aristokratları!...

  • nasıl da acıtır bitince... ağladığın adam sevgilin bile değildir, dokunmamışsındır, etmemişsindir. aşk değildir arkasından üzüldüğün, arkadaşın değildir kaybettiğin, elini bile tutmamışsındır ama bir şey vardır. sırtına doğru bir ağrı yayılır aklına gelince.. yolda görürsün, yüzüne bakmadığında edecek iki lafın yoktur, hesap soramazsın çünkü sevgilin değildir, dön diyemezsin çünkü hiç gelmemiştir... biten bir şey vardır ama o biten şey nedir o bile belli değildir....

  • güldüren, güldürürken düşündüren kampanya.

    şu an düşündüm mesela. duraktan eve gelen taksicinin kafasında en az 40-50 kağıt vardır. eve gelip 20 tl alıp geri döneceğini öğrenince harbiden duygusal anlar yaşatabilir.

  • geçen hafta birisi:
    “önümüzdeki 500 yıl boyunca kesinlikle yaşanmayacak bir olay söyle” dese,
    “öğrenci yurdunda karantinaya alınmış yaşlı umrecilerin yurttan kaçmak için polisle çatışması” diye yanıtlardım.

    kaynak: twitter @erdemaksakal

  • acaba defender europe 20 ve defender europe 21 nedir, hiç bakmaya zahmet ettiniz mi?

    bu tatbikatlar çevresinde, içlerinde türkiye'nin de dahil olduğu 26 nato ülkesinin katılımı ile, italya, makedonya, arnavutluk, yunanistan, almanya, litvanya, estonya, romanya, bulgaristan, sırbistan ve hırvatistan dahil balkanlarda ve diğer rusya komşusu 16 nato üyesi ülke topraklarında gerçekleştirilen bir tatbikat.

    ayrıntılı bilgiye şu adresten ulaşılabilir.

    bizde ve yunanistan'da sanki bize karşıymış gibi gösterilme çabalarına inanmayın. onlar milliyetçiliğe oynayıp kendilerine oy devşirmeye çalışan popülist ucuz politik söylemler. nato asla kendi içinde çatışmaz, kendi üyelerini tehdit etmez. çılgınca ve örgütün kuruluş amacının tersine bir fikir olur öylesi. (savunma ve işbirliği organizasyonu, adı üstünde).

    zaten tatbikat yapılan ülkelerin haritada yerlerine bakılınca, tatbikatların temel olarak yeni nato üyesi ülkeler ile daha eski üyeler arasında belli bir savunma doktrini entegrasyonunu sağlamak ve bu sayede rusya'ya gözdağı vermek hedefinde olduğu görülüyor.

  • bati ulkelerinden birinde, matematikten surekli zayif notlar alan cocugu, ailesi bir faydasi olur dusuncesiyle katolik okuluna gonderir.
    bakarlar ki cocuk hep tam not almakta...

    sebebini cok merak edip sene sonunda cocuga sorarlar:
    "ne degisti?"

    cocuk cevap verir:
    "okulun ilk gununde arti isaretine civilenmis adami gorunce durumun ciddiyetini anladim."