hesabın var mı? giriş yap

  • bak abiciğim, güzel başkanım, canını yidiğim; bölümlere, helede böyle toplum için önemli bölümlere, talep yoksa kapatmak mı yoksa talep olması için bazı çalışmaların yapılması mı mantıklı? imam hatibe, ilahiyat fakültelerine verdiğin imtiyazlar gibi bir şeyler sağla sana adamlara!

    ama gördüğümüz şu ki; bilimin, ilimin değeri sıfır şu hükümetin gözünde...

  • adamlar sana bilgi aşılıyor, sözlükte "anlatımı sıkıcı" "gereksiz bilgi deposu" "ateist" "reklam peşinde" falan diyor. inanılır gibi değil.

    tebrik edilesi, güzel ve çalışkan bir ekip olduğuna inanıyorum. severek takip ediyoruz. kendilerinden pek çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum.

  • recep tayyip erdoğan 23 mayıs 2014 tarihli ak parti genişletilmiş il başkanları toplantısı’nda "polis eli kolu bağlı mı kalacak, bir şey yapmayacak mı? nasıl sabrediyorlar anlayamıyorum." diyerek vuran ve vuracak polislerin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. resmi bir vur emri de denilebilir.

  • aşka uçma kanatların yanar. (sadi şirazi) ..
    aşka uçmadıktan sonra kanatlar neye yarar? (hz. mevlana)
    aşka vardıktan sonra kanadı kim arar? (yunus emre)
    aşkın açamadığı kapı kanatlanıp uçamadığı yer mi var? (demet akalın)

  • bu konu yanlis anlasiliyor.

    bence yeni nesil kendi neslimden daha iyi. bakiyorum kiz 20 yasinda. voleybol, basketbol, yuzme takimlarinda oynamis.

    bakiyorun cocuk 22 yasinda cift anadal bitirmis. bi kızla taniştim 23 yasinda 4 ayri iste calisip bi yandan formasyon egitimi aliyor.

    baskasina bakiyirum daha 21 yasinda 4 dil biliyor, dunyayi gezmis tek başina aileden destek almadan.

    deli bi potansiyelleri var. dogru ailelere sahiplerse bunu kullaniyorlar ve cok basarililar. ben kiskaniyorum yeni nesili.

    ama diger tarafa bakiyorsun. cocuklar vasat bi liseden mezun olmuş. aylak aylak geziyo.

    oburune bakiyorsun twitterdan baska hicbir aktivitesi yok. oburune bakiyorsun mahallede laklak yapiyor. digerine bakiyorsun instagramda osospuluk yapiyor.

    digerine bakiyorsun mal ebeveynlerinin parasini sımarikca yemekten baska hayatta amaci yok.

    yeni nesilde sorun yok. sorun ebeveynlerinde. bok gibi ebeveynden cikan yeni nesil de yüksek olasılıkla bok gibi oluyor.

  • size ne desem sizi üzer,

    şu hayatın bana her fırsatta yapmamamı söylediği ve öğrettiği ne varsa yapmışsınız
    hadi ön görememiş yapmış yanılmış ama ders almamış yine yapmışsınız,

    size artık kimse büyük bir akıl veremez,
    bu devirde babanıza bile güvenilmeyeceği, cebinizde çok para yoksa çocuk yapılmayacağı, "insan sorumluluğu" almanın çok büyük bir dert olduğunu falan anlatmanın anlamı yok..

    bu saatten sonra yapacağınız tek şey çok güçlü olmak ve "çalışmak" gündüz öğretmenlik yapıyorsanız atıyorum ek olarak gece bekçilik yapacaksınız.

    kimseyle kavga etmeyeceksiniz

    alıngan olmayacaksınız, kötü kalpli insanların sözleri bakışları sizin umurunuzda olmayacak

    eski ortağınızla kavga etmeden "samimi" bir şekilde sık sık konuşarak restoran iyi gidiyorsa paranızın taksitinin peşine düşeceksiniz

    belki 5 seneyi gözden çıkartıp bu şekilde kendinizi kampa sokup 5 sene sonra borçlar bitip +'ya geçtiğinizde tekrar kendiniz için "yaşamaya" başlamanın hayalini kuracaksınız.

    kolay gelsin