hesabın var mı? giriş yap

  • ufak tefek şeyler ve bir de arabamı satarken tanıştım birkaçı ile. önceleri sinirleniyordum, kızıyordum, mesajla tartışmalara giriyordum. sonra baktım ki insan gibi laftan anlamıyorlar. yeni bir yöntem buldum.
    teklif ne olursa olsun, mesela 1500 tl demişim, teklif "800 tl veririm" gibi ise, "biraz düşüneyim, mantıklı gibi" diye cevap mesaj atıyorum. sonra hayatıma devam ediyorum, adam arada ne oldu vs gibi yeni mesajlar atınca da "hala karar veremedim" gibi kısa ama ümit veren mesajlar atıyorum. en son da hak ettiği fiyattan satılınca son mesajı atıp acayip keyif alıyorum.

  • sokak hayvanlarına bakacaksın, eğer kediler senden kaçmıyorsa, sağda solda hayvanseverlerin koyduğu temiz su ve mama varsa yaşam için ideal yerlerdir.

    yaya geçidi kullanımı veya sıraya girme gibi 3 yaş zekası 5 yaş olgunluğu testleride ilave edilebilinir ama türkiye koca bir köy ve yaşayanlar anaokulu terk eğitimli olunca fazla beklentileri yükseltmemek gerekiyor.

  • her zaman söyledim yine söylüyorum seçimlerden sonra tüik çalışanlarını çaycısı da dahil olmak üzere yargılatmayan yeni hükümetin allah belasını versin. bu rezilliği, bu sefaleti bu insanlara yaşatmaya kimsenin hakkı yok.

  • pitbullun sahibi 20li yaşlarında dövmeli bir delikanlıydı; kanı kaynıyordu. birden dudaklarına yapıştım, senin de istediğini biliyorum dedim.

  • stephen king'den o. sonrasinda tilsim'i da okutursaniz en azindan butun stephen king kitaplarini okuyacagindan emin olabilirsiniz. stephen kingleri komple tuketmeden dean r koontz'a da bulastirirsaniz iyi olur ki ayaklari yere bassin biraz.

    baktiniz dean r koontz da iyi gidiyor, renk olsun diyerek sonbahar/kis/ilkbahar kitaplari ile ejderha mizragi serisi ve uzerine cila olarak da kara elf uclemesi okuttuktan sonra artik kisiyi rahat birakabilirsiniz; ne hali varsa gorsun.

    elbet ki denedim yuzde yuz calisiyor.

  • amacı "biz öyle baba parasıyla okumadık, onlardan daha zekiyiz" falan diyebilmek olan kişinin yaptığı eylemdir.

    baba parasıyla okumamış ve onlardan daha zeki olan -ya da daha çalışkan- kişilerin bileğinin hakkıdır.

    sen de oku sen de yaz.

    kıskanma.