hesabın var mı? giriş yap

  • pilota "sanane be, sen işine bak" diyen arkadaşlar, siz daha otobüs içerisinde nefes almak için zıplamak zorunda kaldığınızda hala arkalara ilerleyin diyen otobüs şoförüne gıkınızı çıkartamıyorsunuz, o uçaktaki her açıdan tek yetkili adama mı akıl vereceksiniz?

    bunu türkiye'de değil de bir amerikan havalimanında yapsan, anında tutuklanırsın. bak uçaktan indirilirsin falan demiyorum, tutuklanırsın. amerikan vatandaşıysan 5 yıl uçuş yasağı yersin, vatandaşı değilsen sınırdışı edilirsin ve vizen iptal edilir.

    uçak lan bu uçak, dingonun ahırı değil. deplasman uçağı falan da değil, bildiğin tarifeli uçak. ne hostes senin bağırmanı dinlemek zorunda ne de diğer yolcular. ben uçakta tezahurat yapmak istiyorum diyorsan kiralarsın kendi özel uçağını, istersen uçakta halay çekersin.

  • açıktan teşekküre gerek yoktu be abicim.

    edit:

    türk kaynaklarından yapılan açıklamaya göre boğazların kapatılması haberi doğru değilmiş. https://twitter.com/…glu/status/1497570960811175938

    zelenskinin tweetini biz türkler yanlış anlamadık, ana dili ingilizce olan the guardian zelenskinin tweetini "russia-ukraine latest news: turkey will block russian warship access to black sea, says zelenskiy, in blow to putin" diyerek yorumlamış. https://twitter.com/…ian/status/1497570442944651271

    yani zelenski açık bir şekilde boğazların kapatılacağını iddia etti.

    kişisel yorum: bir milletin egemenliğine bir başka ülke tarafından darbe yapılması atatürkçü türk gençliğinin kabul edebileceği bir durum değil elbette ancak özellikle son 10 yıldır her açıdan yapayalnız bırakılmış türk halkının sonunu göremediği bir yola girmesi de mümkün değil.

    ayrıca iki yüzlü batıdan daha net bir şekilde ukraynaya destek olan türk devleti ve türk milleti dünya arenasında duruşunu gösterdi. pkk güzellemeleri yapmaya devam eden, hiçbir işi yokmuşcasına ermeni tehcirinı soykırım gibi göstermekle uğraşan batılı devletlere yüzüncü yaşına girmeye hazırlanan türkiye cumhuriyeti'nin bir şey kanıtlamaya ihtiyacı yok. biz halihazırda bedellerini ödemiş bir milletiz.

    ayrıca dünyanın doğrucu davutu biz miyiz kardeşim? ben artık sıradan bir vatandaş olarak adaletin kılıcı olmak istemiyorum. natonun sergilediği tavırdan fazlasını gerçekleştirmek bize zarar verecektir.

  • kendisini ribery ve robben desteklerken rvp'yi kariyeri boyunca hollanda, arsenal ve manu'da mehmet yozgatlı ve niyazi güney desteklemiştir.

  • yanlış anlamadıysam istanbul havalimanı’ndaki thy görevlisi adamı kabaca “tipi güven vermiyor” diye uçağa almamış. gidip de dönmeyebilirmiş. olay bu şekildeyse fantastik derecede saçma. sana ne amk, bir mahzur görürlerse brezilya’dan geri çevirirler adamı. sen brezilya’nın gümrük polisi misin?

    bir de öncesinde yalandan pnr numarası tutmuyor diye ayak yapmış üçkağıtçı hokkabazlar. sırf o yüzden bile bilet ücretini iade etmeleri lazım. inşallah bu arkadaş mahkemede hakkını tazminatıyla alır.

    10 üzerinden 11 rezalet. evet 11.

    edit: alınmama talebinin brezilya’dan gelmiş olabileceğine ve deport durumunda masrafların türkiye’ye ödetileceğine dair bilgi mesajları geldi. o zaman niye pnr numarası üçkağıdı çekiyorsunuz adama? açıkça söyleyin. adama tekrar bilet aldırmışsınız, onun da iadesini kabul etmiyorsunuz. adamın kaybettiği para, vakit, yaşadığı sinir stres vs. her türlü mağdur. havayolu firması mısınız, tokatçı filmindeki şevket altuğ musunuz?