hesabın var mı? giriş yap

  • ''iki tane birbirini aramayan arkadaştan ilk önce hangisi "lan hayırsız hiç arayıp sormuyorsun" derse, o hemen otomatikman hayırlı insan olur.''

  • ntvspor'da yayinlanan 90+ programinda galatasarayda rijkaard'in oyuncularla iletişiminin kötü oldugu konusunda konuşmaktadir. ornek olarak servet gibi onemli bir futbolcuyu kaybettiginden bahsederken ercan taner devreye girer:

    ercan taner: son istanbul belediye maçinda ısınmaya da çikmadi.

    ve sergen'den müthiş cevap: "o çok önemli degil, ben de çıkmazdım ısınmaya, her maç ısınmaya çikmaya gerek yok, ayagim agrıyo derdim, masaj yaptircam derdim ben de çikmazdim isinmaya"

  • abartılan kızdır. hayır 19 litrelik damacanayı sonuçta 1 saat kucağımızda taşımıyoruz. önce yuvarlaya yuvarlaya sebilin yanına kadar getirip sonra hadi bakalım deyip yerleştiriyoruz. yok kıllıdır yok süleyman abidir yok ayı gibidir. hiçbiri değilim ama yapıyorum.

  • genel itibariyle parayla edinilecek özelliklerdir.

    para bu konudaki tüm eksikleri giderecek en güzel kusur örtücüdür. parası olan şişmansa sevimli tontiş olur, öküzse doğal ve sempatik olur, sürpriz yapan bir tip değilse içinden geldiği gibi yaşayan olur, yalan söyleyen ve aldatansa "zor erkek" olur.

    yeter ki paradan haber ver sen.

  • orion takım yıldızında bulunan, kimi yerde ikizlerevi olarak da bilinen, güneşin 1000 katı çapına sahip ve dünyamızdan yaklaşık 600 ışık yılı uzaklıkta bulunan devasa bir anakol yıldızı dır.
    8 milyon yıllık fani ömründe görüp görebileceği şeyleri yaşamış bir yıldız olarak, "ben neler gördüm neler geçirdim, miadım doldu artık gençler" diye selam çakarak gözü toprağa bakan supernova adayıdır kendisi. patlamasının ne zaman olacağı tam olarak belli değildir, yarın da olabilir, 100.000 yıl sonra da.
    bilim adamlarının teorisine göre betelgeuse patladığında, yeryüzünden muazzam parlaklıkta bir yıldız gibi görüneceği, hatta gündüzleri bile rahatlıkla gözlemlenebileceği ve geceleri ay gibi cisimlere gölge oluşturabilen bir aydınlık sağlayacağı düşünülüyor. bu çok parlak halini yaklaşık 7-10 gün boyunca koruyacakmış denilene göre. sonrasında ise yavaşça sönükleşecek ve ortalama 1 ay içinde tamamen gözden kaybolup bir daha hiç görünmeyecek. bu arada, bize de hiçbir şey olmayacak. sadece bir ışık şöleni izleyeceğimiz söyleniyor.

    velhasılı kelam, okunuşuyla da dudaklarda hoş bir simetri yaratan betelgeuse şu an araştırılan en popüler yıldızların arasındaki yerini koruyor.