hesabın var mı? giriş yap

  • serefsizler 30 gun izin bile kullanmadan calisilirsa mesaisiz verdigi fiyati soyluyor. sonra da eleman bulamiyoruz diyor.

    haftada 45 saat mesai calismanin aylik karsiligi 4250tl zaten, sen kimi kandiriyorsun emek hirsizi.

  • ''uber san francisco'da doğmuş bugün benim askerime silah sıkan afrin'de askeri şehit eden hainlerin ürediği yerdir''

    hacı altındaki arabayı, elindeki telefonu ve kullandığın bilgisayarı at bir köşeye sonra konuşalım.

    belki o zaman ciddiye alabilirim seni.

  • salla elini havada hızlı hızlı... bak gene soğuk hissettin. sadece elinin etrafındaki vücudun tarafından ısıtılmış sıcak havayı uzaklaştırıyorsun. o kadar. hızlı üfleyince de uzaklaştırıyorsun. yavaş hohlayınca olmuyor tabi. üstüne ciğerlerinden gelen sıcak havayı hissediyorsun. bu... pazar bulmacası çözer gibi. eğlenceli.

    öyle termodinamigi falan araya sokmaya gerek yok. salak falan demeye de gerek yok. doğru olduğunu düşündüğün şeyi paylaşmak önemli. eskiden öyle bir yerdi buralar. gerekli gereksiz bissürü şey ogrenirdik burada. yanlış biliyorduysak da "haaaaaaa!" derdik öküz gibi. zaman öldürürdük. eğlenmeye çalışırdık.

  • sanki seyşel adaları'ndan barselona'ya şenzelize sarayı'nı taşıyorlar, öyle bir vizyon, öyle bir mesafe tanımazlık, öyle ilahi bir kudret. ulan taş çatlasın avcılar'dan kartal'a gidiyorsun. bu özgüven, bu artistik nereden geliyor anlamıyorum...

  • (bkz: bubi tuzagi)

    sozlukteki erkekleri fislemek icin ortaya atilmis zarf. basliga yazan tum nickleri ayiklayip geriye kalanlara kiz muamelesi yapacaklar. eski bir cevik kuvvet stratejisi.

  • --- spoiler ---

    behzat ç: şerafettin senin deden mi lan?
    cevdet: evet. nerden bildiniz?
    behzat ç: söylesin nereden bildiğimi.(harun'u gösterir)
    harun: benim de ebemi tanıyor. bu işler böyle.

    --- spoiler ---

    sandalyeden düşürtmüştür.