hesabın var mı? giriş yap

  • 1. olayın geçtiği yer dört yol olarak tabir edilen kavşak. bu gibi yerlerde sağdaki araçlara yol verilir. yani yol beyaz toyota'nın. (edit: adam "o kural avrupa gibi yerlerde geçerli" diye savunma yapmış. yazılı ve evrensel bir trafik kuralından bahsediyoruz. her yerde geçerli ve uymak zorundasın)

    2. o ana gelene kadar motosikletli arkadaş sağdan soldan arabaları geçiyor. adam gibi şeridinden gitsene?

    3. koskoca adama lanlı lunlu konuşuyor.

    dayı az bile yapmış.

  • birkaç yıl önce trabzon'da lazer epilasyon merkezinin reklam broşürünü dağıtıyor diye adam vurmuşlardı. işte ben net tavır diye buna derim.

  • oncelikle redneck ve white trash arasindaki farka deginmek isterim. redneck'de white trash kapsamina girer fakat sadece guneyliler icin kullanilan bir deyimdir. white trash ise abd ulke genelini kapsar.

    bunlar ekseri irkcidirlar. kendileri bir bokmus gibi onlerine kim cikarsa asagilamayi severler. ahlak kavramlari, deger yargilari kendilerinin her halti yemesi ama cevrelerindeki herkesi dusuk ahlaklilikla suclamak uzerine kurulmustur. agizlari pistir, biraz sinirlenince bizim kasimpasalilardan beter hale gelirler.

    sanilanin aksine, bunlarin hepsi karavanda yasamaz. kimilerinin aylik geliri, bizim kicimizi yirtmamiz halinde edindigimiz gelirden daha fazla bile olabilir. white trash'lik bir yasam tarzidir daha cok. bostur bunlar, tintindir. celine dion seveni de vardir, death metal seveni de... ortak noktalari sevdikleri seylerin pek bi boka benzememesidir.

    married with children adli dizi, dusuk gelirli white trash hayatina dair en iyi orneklerden biridir. ayrica;
    (bkz: hysterical blindness)

    yuksek gelirli white trash icin ornek vermek gerekirse, massachusetts mezralarindaki 8 odali bir malikanede yasayan, bu gruba dahil ev kadininin tek derdi, zirt pirt yuzme havuzuna yildirim dusmesi olabilir. yaziktir her seferinde 2000-3000 dolar vermektedir havuzun bakimina. yeni yetmeliginde uyduruk garaj bandlarinin groupieligini yapmis bu ev kadininin ikinci derdi de obez ikizlerinin odevlerini prenses kizi gibi vaktinde yapmamalaridir. ayrica kocasi sekreteriyle, kendisi de kocasinin en yakin arkadasiyla iliski icerisindedir fakat her pazar kiliseye gitmeyi*ailecek ihmal etmezler. bu kadin size donup:
    -meksikada meksikaca mi konusuluyo? ne dili konusuyo onlar? da diyebilir. bi bok bilmez çünkü.

  • slimani, van persie gibi sağlam kazıklara biz alışık olduğumuz için süreç nasıl gelişiyor anlatalım galatasaraylılara.

    ilk aşama; abi adama top gelmiyor ki, adam napsın aşamasıdır.
    ikinci aşama; adam fizik olarak hazır değil, sezon başı iyi kamp geçirmedi zaman geçtikçe form tutacak aşamasıdır.
    üçüncü aşama; yavaş yavaş sövme aşamasına geçilir, o kadar para verdik veteran forvet aldık, hay ben böyle yönetimin denmeye başlanır.
    dördüncü aşama; yüksek maaşlı olduğu için göndererek maaşından kurtulmaya çalışma aşamasıdır. 3 yıl sözleşme yaparak biz ne bok yedik denmeye başlanır.

    galatasaraylılar şu an ilk aşamada. 4-5 hafta sonra ikinci aşamaya geçileceğini düşünüyorum.

  • arkadaşlar bu adamlar pavyonlara gidip akıl veren tebliğciler değil mi?

    hani balık lokantalarına, barlara, birahanelere girip içki içmeyin haraaağm diyenler bu sakallılar değil mi?

    burada okuduklarımız bunların kıdemli hoca efendilerinin kızının ifadesi değil mi?

    bu kadar gündür bunlardan birinin bu ne rezillik ulan dediğini? bu pedofili sapıklara hesap sorduğunu gördünüz mü?

    bunlardan birinin çıkıp böyle şey olmaz islamda dediğini duydunuz mu?

    bunlardan birinin çıkıp dinimizi nasıl böyle rezil edersiniz diye eylem yaptığını? bu herifleri tehdit ettiğini falan duydunuz mu?

    neredesiniz gerçek müslümanlar ?

    karikatürle zedelenen dininiz şimdi hiç zarar görmedi mi?

    sizin inancınıza bu adamlar zarar vermedi mi?

    bir anlatın çıkın televizyonlara. çocuklara bunları yapanları lanetleyin. yok böyle şeyler islamiyette deyin.

    neredesiniz? yol sizin, sokak sizin, kanun sizin, meclis sizin!

    neredesiniz?!

    marketcileri tehdit edenler!

    bayraklar, tuğralar önünde poz verenler. bu adamlar dininize zarar vermedi mi?

    edit cübbeli’nin kınadığını yazanlar olmuş fakat şuraya cübbelinin bu olayı nasıl da sulandırıp hasır altı etmeye çalıştığını bırakalım #146180818

    cevap vermeye çalışan bir kaç gerçek müslüman olmuş. komik değilsiniz. bana değil altı yaşında çocuğa tecavüz edene yazacaksınız.

    bir de araplarda kız çocuklarının yaşının adetten sonra hesaplandığını falan yazan komedyenler olmuş. bu söylediğinden suudilerin haberi yokmuş ki 2019 yılına kadar çocuk evliliği için yaş sınırı koymak akıllarına gelmemiş.

    ne zaman ki modern dünya tepelerine binmiş 2019 yılında 15 yaş altı evliliği yasaklamışlar.

    sevgili tatlı su müslümanları, arap adetlerine ve arapçaya suudilerden daha hakim olduğunuz iddiası komik bile değil. gülmedik…

  • görsel

    ilgili tweet

    "netflix siyahi ukraynalı bir adamın cinsiyet değiştirmiş rus askerine aşkını anlatan filmin çekimi için savaşın bitmesini bekliyor"

    adam netflix denen oluşumun saçma salak sjw'lerin hoşuna gidecek filmlerini makaraya almış. escobar reyisi de fotoşoklamış :)

    bir tweettir.