hesabın var mı? giriş yap

  • bein trio ekibinin yorumlarını toparlarsak:

    -> adana aleyhine tek bir yanlış kararı bile yok ali palabıyık'ın.
    -> fb'nin ise 1 nizami golü sayılmamış, 2 penaltısı verilmemiş ve ndiaye'nin kırmızısı atlanmıştır. daha maç içinde verilmeyen sarılar ve faullere hiç girmiyorum bile. çok büyük bir operasyondu.

    + bein trio ekibinden bülent yıldırım'a göre fb'nin iptal edilen golü nizami.

    elle oynama söz konusu olabilir, açılardan net bir çıkarım yapılamıyor ve ispatı yok dediler. ispatı olmayan bir pozisyonda, sadece hissiyat ile var devreye giremez diyorlar kısaca. (deniz çoban fizik kurallarına göre çıkarım yaptı doğru karar dedi, yine ispat yok aslında. deniz çoban da bence ele değmiş çünkü el yukarı gitmiş diyor)

    + bein trio ekibine göre batshuayi'nin pozisyonu çok net bir şekilde penaltı. ndiaye'nin de 2. sarı kartı atlanıyor. kırmızı görmesi gerekecekti.

    + bein trio ekibine göre altay'ın pozisyonunda sorun yok. kırmızı kart falan yok yani. topu ceza sahası içinde tutuyor altay.

    + bein trio ekibine göre adana'nın penaltı beklediği pozisyonda penaltı yok, karar doğru.

    + bein trio ekibine göre valencia'nın penaltı beklediği pozisyonda penaltı yok.

    + bein trio ekibine göre, ndiaye'nin 3. sarı kartı verilmiyor irfan'ın ayağına basması sonucunda.

    + bein trio ekibine göre, bir futbolcu risk alıp topa yükseliyorsa ceza sahası içinde, topa vurmalıymış. belhanda'nın samet'e yaptığı hareket de net bir şekilde penaltı.

    fenerbahçe'nin 2. penaltısı verilmedi şu ana kadar.

    + altay'ın yaptığı penaltının kararı doğru.

    + valencia'ya el çalınan pozisyonda el yok.

    + valencia'nın attığı golde ofsayt yok.

    + fb'ye son dakikada verilmeyen faul net bir şekilde faul.

  • okulda bişey öğretilmesin, staja gidene çay kahve fotokopi işi yaptırılsın, tecrübesiz elemana iş öğretilmesin, ya bu bizi bırakıp giderse diye mühendisin işi ustaya yaptırtılsın...ee nasıl kalifiye olacak bu insanlar rüyasında mı görecek içine mi doğacak

  • ilkkan: ceyhun o kafeyi kendisi açamaz. para biriktirmeyle olacak iş değil. arkasında kesin biri var.

    ceyhun'u görür görmez ilkkan: böyle kimse o ne demiş, bu ne demiş, sen bunlara takma güzel kardeşim. güzel bir şekilde burayı işlet.

    yemin ederim şu muhabbet türk halkının yüzde 90'ını temsil ediyor.

  • pazartesi diziler tekrar başlar, sonra eğlence mekanları açılır, sonra geliri deprem zedelere bağışlanmak üzere konserler yapılır.

    ligin adı şehit hatay-maraş-adıyaman olur, sonra futbol maçlarının geliri deprem zedelere bağışlanır.

    1-2 aya tüm enkazlar kaldırılır. seçim mitingleriyle yeni binaların parkların açılışı yapılır.

    depremin suçlusu yine muhalefet ilan edilir.

    bu afet için futbol ailesinin yardımları, desteği ve gücü çok ön plana çıktı. futbol sadece futbol değildir görmüş olduk. ama bugün bunu konuşmanın zamanı değil bence.

    her şeyin normale dönmesi ve iyileşmek için hayatın rutinleri bir şekilde başlamalı ama bence enkaz altında tek bir beden kalmadıktan sonra ancak…

  • bu adamın ünlü olması gerçekten bu ülkeden bir bok olmayacağının kanıtıdır.

  • nerdler loser ve kaybetmeye mahkum insanlar degildiler. kendilerini dork ile karistirmamak gerekir. nerd sifatini hak eden kisiler standart bir insanin anlamakta gucluk cekecegi zor diye tanimlanan bir alanda (bilg. bilimleri, fizik vs) ust derece akademik merak ve basari sahibidirler. kendileri genelde mastermind intj kisileri oldugundan sosyallesmekte biraz basarisiz olduklari dogrudur. bu basarisizligin bir sebebi de sosyallesmeye cok onem vermemeleridir. hatta zaman bulamiyorlar bile diyebiliriz. zeka seviyeleri yuksek oldugundan ve genelde problem cozmeyi sevdiklerinden eglenceleri de genelde kendilerini challenge edecek turdendir ki bu da onlari bilgisayar oyunlarini sevmeye veya karmasik filmler izlemeye itebilir.

    geekler icin ise herhangi bir akademik basari veya zeka seviyesi yorumu yapmak mumkun degildir. geekler herhangi bir konuya -genellikle unorthodox- fazlasiyla ilgi duyup zaman ayiran kisilerdir. o alanda derinlemesine bilgi sahibidirler. bilgi sahibi olduklari bu alan akademik bir alan degildir. ornegin star wars'in tum oyunlarini oynamis, filmleri ezberlemis, karakterlerle ruyasinda sevismis birisi star wars geek'idir. tahmin edebileceginiz star wars nerd'u gibi bir tabir mantikli ve mumkun degildir. gene tahmin edebileceginiz gibi nerd insanlarin pek cogu geek sinifina da dahil olurken bu durumun tersi gecerli degildir.

    ozetlemek gerekirse; muhendislik fakultesinde cok fazla calismadan(ya da calisarak, fark etmez), bolca garip bilgisayar oyunlari oynayip gene de yuksek not alan arkadasiniz nerd'dur. sabahlara kadar bilgisayar oyunu oynayip sinavlari pek sallamayan arkadasiniz ise geek'dir.