hesabın var mı? giriş yap

  • şaka maka bir yana, aylık gelirim ile ne bir hayat kurabilirim ne de ev araba sahibi olabilirim. bu yüzden elimdeki ufak miktarı kriptoya yatırma kararı aldım. tabi battı çünkü hiçbir bok bilmeden bodoslamasına girdim. sonuç; yine bu maaşla ev, araba ve bir yuva sahibi olamayacağım.
    işin ilginç tarafı ise okuduğum yorumlarda herkesin kripto işine girenlerin bir işte çalışmadığını zannetmesi. ulan çalışıyoruz da yetmiyor hiçbirşeye. riske girdik battık elhamdülillah.

    edit; amacım kesinlikle kolay yoldan para kazanayım köşeyi döneyim olmadı. üniversite okumuş ve atanamamış bir birey olarak tek isteğim sıradan bir yaşam sürmek, fazlasında gözüm yok. şuan ki türkiye şartlarında asgari ücretin bir tık üstünde maaş alan biri olarak bunu yapmam imkansız. yaptığım ufak birikimi de kaybederek daha da imkansız hale getirdim. iyi olmuş senin gibi enayilere diyen var. sizden vicdan ya da teselli bekleyecek değilim ama merak ettiğim birşey var; neden bu kadar kötüsünüz?

  • kız whatsapp grubu:

    - kızlar elbisem nasıl?

    mükemmel canim cok tatli olmuşsun

    cok yakışmış bitanem

    gule gule giy

    erkek whatsapp grubu:

    +beyler yeni aldığım kot nasil lan

    bok gibi

    senin zevkine tukureyim ben. bu ne lan

    bunla anca bagcilarda dolaşirsin amk.

  • bu videodaki kişileri tanımam etmem ama 2 kelam edeceğim. bu kadının kocasıyla birlikte kaldığında böyle şovlar, eğlenceler, cilveler yapmadığına eminim. yapılan o dansların hepsi ınternet alemi için yani sosyal medyada beğeni, takip alabilmek amaçlı.

    gerçekten kocasına böyle cilve yapacak bir kadın , sadece kocasına yapar, internette milyonlarca insanın görmesini umursamaz. eleman videoda çok daha mutlu durmuyor çünkü karısının bunu kocasıyla iyi vakit geçirme amaçlı değil de video için veya başka bir amaçlı yaptığını biliyor.

  • 15 temmuzdan bu güne akp nin sistematik olarak yaptığı bir şey var.

    kendi milli(akp) bilincini oluşturmak.

    15 temmuz tarihinde halkı bir şekilde sokağa döküp zaten sonuçlanmayacak bir darbe girişimini bu bilince dönüşürdü.

    geçen haftalarda ise aynı stratejiyi döviz üzerinden kurdular.

    halk 200 -300 dolar bozdurdu, kampanyalar yapıldı. 200- 300 dolar bozmakla kur düşmezdi ama arka tarafta başka işler döndü ve döviz düştü.

    şimdi malum kesim hepten coştu.

    darbeyi kendileri engellediğini düşündükleri gibi dolar kurunu da kendileri düşürdüğünü sanıyor.

    akp bu coşkuyu "yeni bir kurtuluş savaşı" yada "1. dünya savaşında bile bu kadar hede hödö" diyerek daha da nitelikli hale getirmeye çalışıyor.

    dikkat edin. yakın bir zamanda rte halka yeni bir rol biçecek. o rol başarılı olacak ve tarihi bir olay ile eşleştirilecek.

    eyyorlamam bu kadar.

  • 20.000 tl lik oyun bilgisayarım var rtx 2080

    piyasadaki bütün popüler oyunlara sahibim

    0 zevk alıyorum hiçbir oyunu oynayasım gelmiyor

    sanırım bizden geçmiş yaş 32 malak gibi yatıyorum şu an daha zevkli

  • bayramın ilk günü yürüyüş yapmak için gittiğim yer. her yerde sandalye kiralayan kekolar, son ses rap şarkısı açıp dinleyen kekolar, ağzıyla içmeyi bilmeyen ve etrafı çöp yığınına çeviren kekolar doluydu. ne kadar iğrenç bir yer olmuş burası yav diyip eve dönerken iki grup birbirine bıçaklarla girdi. gözümün önünde insanlar bıçaklandı yüzlerinde bira şişeleri kırıldı. istanbul'un en nezih semtleri bile esenyurt'a çevrildi. bu ülkenin sonu çok karanlık.

  • sokakta ya da evde alkol almaktan farkı yoktur. yasaklanmasını isteyen bazı gerizekalılara soruyorum. islam için öldürülen insanlar için islamı yasaklıyor muyuz? zira işinize gelince münferit. mertçe örnek vermeden söyleyin dinim alkol alınmasını kabul etmiyor ve ben bundan dolayı yasaklansın istiyorum deyin. neden kasıyorsunuz?

    not: bana 1 adet alkollü yolcu yüzünden düşen uçak bulun. gerçi hemen münferit ve "gerçek yolcu bu değil" derim ben de:))

  • finaliyle birlikte dünya üzerindeki her dinden insanı imana getirmiştir. neymiş kuantum mekaniğinde yeri varmış da bunların, neymiş bir bölümümünde olanlarla cern'de deney aynı kapıya çıkıyormuş da bilmem ney... ne oldu ulan? ne oldu? 6 yıldır izlediğimiz dizinin ana fikri kazaya, kadere ve ahiret gününe iman fikri çıkmadı mı? allahım sen büyüksün yarabbim, kul hüvallahü ehad...