hesabın var mı? giriş yap

  • karma dövüş sanatlarında genel itibariyle,
    1) muay thai; yumruk,tekme,diz,dirsek hareketlerine,

    2) judo; ayakta güreş ve maçı yere taşıma diye tanımlayabileceğimiz kısmına, *

    3) jiu-jitsu veya choke wrestling; yerde güreş ve her türlü kilit, boğma, sıkıştırma diye tanımlayabileceğimiz kısımlara hakim olmak gerekir.

    khabib işin 3. kısmında tam bir canavar. maç yere taşındığında en azında kendi sikletinde rakiplerinin hiçbir şansı kalmıyor. conor mcgregor ile olan karşılaşmasında özellikle 2. round ve sonrasında işin judo kısmını da conor’un sol elini kitleyerek başarıyla gerçekleştirdi. mma için göze fazla güreşçi gibi gözükebilir ama bu adamı yenmenin şuan icin iki yolu var,

    -ondan iyi güreşeceksiniz, ki daniel cormier veya phil davis 20 kilo verip hafif siklete inmedikçe bu secenegi kullanabilecek insan bulmak cok zor.
    - kondisyonunuz conor’dan veya habibden bile çok çok yüksek olacak, iyi bir muay thai’niz olacak, maçın bir şekilde yere taşınmasına engel olacaksınız ve gününüzde olacaksınız.

    yazın kenara bu adamı yıkarsa sağlıklı bir (bkz: tony ferguson)’dan başkası yenemez. o da en iyi ihtimal.

  • bu adamı olcay'ın sırtına bağlama gibi bir projem var. olcay bundan daha iyi pozisyona giriyor, daha çok kosuyor lakin bitiricilik rezalet olduğu için sonunu getiremiyor. tam pozisyona girdiği zaman sirtini dönüp demba ba'ya bırakacak topu, o da golleri atacak leblebi gibi. tabi lan..

  • vallahi bir erkek evde geçireceği süreyi korkunç olarak nitelendirip, günün yorgunluğunu arabada oturarak atıyorsa,

    en kısa zamanda boşanmasını tavsiye edebilirim. bu hayat böyle geçmez.

  • tüm dünyada bilgisayar oyunu oynayanlar bir hafta boyunca toplamda 3 milyar saatlerini oyunlara harcıyorlar. bu yüzden dünyanın birçok yerinde bilgisayar oyunlarının beyne etkisiyle ilgili çok sayıda araştırma yapılıyor.

    yapılan araştırmalardan elde edilen sonuçlara göre bilgisayar oyunu oynamanın beynin yapısını, sinirler arasındaki bağlantıları, davranışını ve fonksiyonlarını değiştirdiği tespit edilmiştir. bilgisayar oyunu oynayanlarda seçici ilginin geliştiği ve odaklanma süresinin artması gibi olumlu gelişmeler görülmüş, oyun oynayan bireylerin oynamayanlara göre odaklanma gerektiren işlerde daha başarılı sonuçlar elde ettikleri gözlemlenmiştir.

    araştırmalar oyun oynayanlarda beynin vizüospasyal (görsel mekan) ile ilgili bölümünde ciddi bir genişleme olduğu sonucunu ortaya koymuştur. ayrıca araştırmacılar oyunların bağımlılık yaptığını, beyinde ödüllendirme sisteminin fazla çalışmasının oyun oynayanlarda sürekli olarak oyun oynama ve başarı kazanma motivasyonuna neden olduğunu bu davranış şeklinin başka türlü bağımlılıklarla benzerlik taşıdığını tespit etmişlerdir.

    kısacası bağımlı olmadan oyun oynama başarısı gösteren bir birey gerçek hayatta yaptığı işlere daha iyi odaklanabilen, görsel ve mekansal algısı gelişmiş bir birey olarak oyunlarda elde ettiği yetenekleri gerçek hayata da yansıyabilecektir.

    https://www.medicalnewstoday.com/…ticles/318345.php

    http://www.iflscience.com/…d-your-brain-here-s-how/

    http://www.bbc.com/news/technology-34255492