hesabın var mı? giriş yap

  • edit:

    gelen mesajlardan sonra anladım ki bu insanımsı varlıklara müstehak bir toplumuz. içimizdeki gerçekten iyi insanlar kusura bakmasınlar.
    bizim toplumumuz bu insanlıktan nasibini alamamış, görmemiş şempanzelere layık maalesef.

    diyorum ki su veren itfaiyenin hortumunu. pılımı pırtımı toplayıp en kısa zamanda defolup gideceğim buradan. aklınız varsa siz de yapın bunu.

    edit2: şunu da söylemeden gidemeyeceğim. "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" kafasıyla olmaz. o yılan döner bir gün sizi de ısırır.

  • bir allahın kulu da çıkıp düzgün bir cevap vermemiş.

    ben mesela ekonomiden zerre anlamayan bir insanım.

    yazar oturmuş doğru olduğunu düşündüğü şeyi yazmış. salak salak konusacagina sen de neden olamayacağını otur da yaz be kardeşim.

    bir sözlük okuma keyfimiz var onun da içine ediyorsunuz yeminle. anca lise 2 ogrencisi gibi laf sokma yarışı.

  • adı, soyadı belli olmayan erkekler için kullanılan kalıp. kadınlar için ise jane doe kullanılıyor. etimolojisi ise biraz ilginç, nispeten magna carta'ya kadar uzanıyor.

    magna carta'ya göre, yasal işlemler için iki şâhit gerekiyor. bu kişiler de kim olduklarını gizlemek için takma isimler kullanıyor. toprak sahibi - kiracı davalarında ise en çok kullanılan isim john doe oluyor. davalı olan toprak sahibi ise richard roe olarak geçiyor.

    john ve richard gibi isimlerin neden seçildiği malûm; oldukça yaygın isimler. ancak doe ve roe'nun neden seçildiği bilinmiyor. doe, dişi geyik anlamına geliyor. geyik için daha az bilinen bir terim olan roe, aynı zamanda balık yumurtası için kullanılan bir isim. dolayısıyla etimolojik kökenine dair 'mantıklı' bir şey bulunamıyor. ayrıca john doe'nun bir kişiye ait bir isim olmasına ise pek ihtimal verilmiyor.

    kaynak

  • bu sabah itibariyle bana düşen 12000 dolar hesabıma yatmış.
    artık geleceğe daha umutlu bakıyorum. çok yaşa akp çok yaşa rte.

  • sapık bir hakimin beyanatı.

    neyse ki olay kanada'da gerçekleşmiş ve bu hakim göklere çıkarılmak yerine meslekten men edilmiştir.

    türkiye'de kendisi gibi onlarcası cb önünde olmayan cübbe düğmesini iliklemekte.

  • egeye gelmeyin diyen var. lafa bak. o zaman yallah moğolistan'a.

    adama bak ya egeyi parsellemiş sanki.

  • gezici'nin anket yasağı öncesi son araştırması

    akp yüzde 39,3,
    chp yüzde 28.5,
    mhp 17.2,
    hdp 12,
    diğerleri. 4...

    sonuç gerçekten buna yakın çıkarsa doğu bölgesine hiç gelmemiş 3 arkadaşı bölge turuna davet edip, tüm tarihi mekanlar, yöresel tatlar için misafir edeceğim.

  • lord eddard stark denen aktrollü ortaya çıkaran kahraman. emeğine sağlık. özel dedektiflik kariyeri üzerine bir düşünsün derim:)