hesabın var mı? giriş yap

  • geliri 300 bin lira olan vatandasimla 1000 tl olan vatandasim ayni gece kulubunde eglenebiliyor.

    iste bekledigimiz alim gucu, iste medeniyet .

    300 bin avro imis, 1.8 milyon milyar sen!

  • mekan: yazicioglu onu..

    bir oyun cd si begenilmistir.. kotu tecrubelerin etkisiyle bi soru sorulur..

    - bak, muzik cd si cikmaz di mi?
    - cikarsa dinlersin abi, noolucak?

  • cumhurbaşkanı başdanışmanı, gençlik ve spor bakan yardımcısı, vakıfbank yönetim kurulu başkan yardımcısı, eski akp milletvekili hamza yerlikaya’nın sahte lise diploması kullanması olayıdır. mahkeme kararına göre, ortaokul mezunu yerlikaya, sahte lise diploması kullanmış.

    link

    o değil de, sözlükte tapınılan ibrahim kalın gibi yüce (!) insanlar bu ahlaksızlıklara tek bir söz edememiş mi?

  • - iyi bir insan olduğunu düşünüyor musun?
    + elhamdülillah müslümanım.

    - karına, kızına neden hayatı zindan ettin?
    + elhamdülillah müslümanım.

    - milletin giyimine, inancına neden karıştın?
    + elhamdülillah müslümanım.

    - içki içene, açık giyinene, ateiste vb. neden kötü gözle baktın?
    + elhamdülillah müslümanım.

    - hırsızın, imansızın arkadasında neden durdun?
    + elhamdülillah müslümandı.

    otur, sıfır. arkadaşı cehenneme atınız.

    not: bu entry'de + olarak konuşturulan kişi, yaptığı her pisliği müslüman olduğunu söyleyerek örtbas etmeye çalışanları simgelemektedir.

  • elini sakatlayan kapicinizin yerine universitede okuyan oglunun her cop almaya gelisinde yuzunuze bakamamasi.

  • milletimizin sahip oldugu en yerinde algidir.
    huzurevi kötüdür! insanlar sadece temiz yatakta yatarak, duzenli yemek yiyerek, bakimlari saglanarak, temel ihtiyaclari giderilerek yaşayamazlar. ozellikle de bebekler ve yaşlilar... bir arastirma sonucu okumustum yillar yillar önce, bir bebek hic sevgi gosterilmeden tum ihtiyaclari karsilaniyor ama asla sevgi ve duygusal ilgi falan gormuyordu ve sonunda ölüyor muydu bişey oluyodu, taa lise yillariydi yalan soylemiyim şimdi sonu hakkinda.

    arkadaslar hep boyle altin caginizda kalmayacaksiniz, hep kendinize yeter halde olmayacaksiniz. yapmayin.
    bir insan kendisini okutan, buyuten, koruyan, seven aile buyuklerini "dunya meşgalesi arasinda senin bakimina vakit ayiramiyorum, uzgunum" diyerek huzurevine yollamamali. aileye adanmiş koca bir ömrün sonu orada olmamali; o aileyle sevgi, ilgi ve huzur icinde olmali.

    senin onca işe güce rağmen çarşafini bir hafta degiştiremedigin bir yatakta evinde yatirip gece optugun ihtiyar, en pahali en luks huzurevindekinden daha mutludur, senden razidir. benim babam da yaşli mesela, hayattaki tek mutluluğu biziz. adamin tek derdi torunlari, cocuklari. nasil kiyilir, nasil "sen git ayak bağı oluyosun" denir. ne kendi meşgalelerinizi ne eşinizinkileri anadan babadan atadan ustun tutmayin, ektiginizi bicmeden ölmezsiniz unutmayin.

    ozellikle de eş secerken gerekirse bunlari baştan konuşun. çünkü dikkat ederseniz kisinin kendi evladi bazen istemese de karsi taraf yuzunden bunu yapiyor. her ikinizin de anne-babasi ailesi ikiniz tarafindan eşit merhametle muamele edilmeyecekse bakilmayacaksa uzak durun o insandan. neticede siz de çöpsüz üzüm değilsiniz bir aileniz var. biriyle evlenmek "yasasin herkese kapimizi kapatip kendi evimizde mutlu mesut ask yasiycaz" demek degil. kendi ailesini sizin icin birakandan da, sizden bunu yapmanizi isteyenden de uzak durun. bizdeki bu eller de bacaklar da elbet tutmaz olacak. insanlari sevgisiz saygisiz birakmayin.

    bir de aklima geldi, evinizdeki yaşli anane babanelerinizle video cekip ona buna guldurmeyin. o insanlar millete maymun olmak icin yaşamadi bu hayati.