hesabın var mı? giriş yap

  • ahmet çakar: özhan canaydın gibi başkanın değil elini, şimdi söyleyemeyeceğim yerini bile öperim.

    rok: her yerinden öpüyorum rüştü'ye döndü bu ya

    sıvacı ertem: yeaa ne alakası var onunla bunun.

  • mesut süre, fazlı polat ve anlatan adamın olduğu komik podcast serisi.

    hani burada oğlum şöyle güldük böyle anırdık yazıyorlar, siz de abartı olduğunu düşünebilirsiniz. ama cidden abartmıyorlar. mesut süre tayfasının kafasına biraz bile yakınsanız bu podcast size nefis gelecektir.

    anlatan adamı rabarba'dan takip edenler bilir. görmüş geçirmiş naif bir adam. fazlı polat da patavatsız, aklına ne gelirse bir anda söyleyen birisi. bunlar bir araya gelince efsane geyik dönüyor ve o 30-40 dk nasıl geçiyor anlamıyorsunuz.

    bu arada haftada iki gün olsun daha uzun sürsün gibi yorumlar okuyorum. bu standardı bozma mesut. haftada bir tadı damağımızda kalsın. böyle daha iyi.

  • (bkz: isyan marşı) diye bir şey olduğunu keşfetmemi sağlayan, göztepe' nin yıllar sonra 1. lige çıkması ile sonuçlanan 2017 play-off finali maçı. (evet 1. lig kardeşim)

    ben bu kadar etkileyici, epik bir marş daha duymadım. marşın başlığındaki videonun tarihi 2006. bu insanlar minimum 11 yıldır "ıssız kuytu köşelerden döneceğiz" diye o efsane beste eşliğinde bağırıyorsa dönmelerinden daha doğal bir şey olamazdı herhalde.
    yeni türkiye' de neden bazı marşların bazılarına alerji yaptığının da bir delili olsa gerek bu.