hesabın var mı? giriş yap

  • jürinin, amber heard'ün johnny depp'i karaladığı için 10 milyon dolar maddi ve 5 milyon dolar da cezai tazminat ödemesine hükmettiği davadır. karar - video

    cezai tazminatlar, virginia yasalarına göre 350.000 dolar ile sınırlandırıldığı için 5 milyon dolarlık cezai tazminat 350.000 dolara düşürüldü ve amber heard'ün toplamda 10.35 milyon dolar ödemesine karar verildi.

    verilen cezadan daha çok johnny depp'in aklanması önem arz ediyor. kendi deyimi ile "jüri, 6 yılın ardından hayatını ona geri verdi."

    jüri ayrıca, amber heard'ün, johnny depp'in avukatının daily mail'e yaptığı açıklamalarda kendisini karaladığı yönündeki üç iddiasının birinin doğru olduğuna hükmederek johnny depp'i sorumlu tuttu. johnny depp'in 2 milyon dolar maddi tazminat ödemesine karar verildi, ancak cezai tazminata hükmedilmedi.

    tarafların, jüri kararının okunmasının ardından yayınladıkları açıklamalar:

    (bkz: 1 haziran 2022 johnny depp açıklaması)
    (bkz: 1 haziran 2022 amber heard açıklaması)

  • butun turkiye sathinda miras paylasilan her yer. %99.9 degil %100 calisir.

    malum kucuk yerlerde fazla ekonomik deger uretilmediginden miras mevzusu din kadar onemlidir. hele belli bir yas grubunun ustu icin bu iki konu herseydir. miras dindir, din mirastir.

    buralarda biraz gulmek isterseniz "amca senin hanimin annesinden kalan bahcedeki buyuk payi kayinbiradere mi versek, malum ayetler belli" deyin. sonra arkaniza yaslanip izleyin.

  • görsel

    kız mı dersine çok iyi çalışmış? yoksa siz bu kızın tıp ile alakası olmadığını anlayamayacak seviyede misiniz ?

    ameliyata girip dikiş atması, belki daha bilinmeyen şeyler

    biz konudan anlamadığımız için eve tamirci çağırıyoruz, gelen adamın eksik iş yaptığından huylanıp tribe girip ulan bunun böyle olmaması lazımdı herhalde diyoruz, bu sefer işten anlayan birisi gelince, evet yanlış yapılmış kim bu usta? böyle kablomu bağlanır diyor.

    biz bile yeri geliyor anlamadığımız konularda bile huylanırken yıllarca bunun okulunu okuduk diyen siz nasıl anında durumun farkına varmıyorsunuz? hiç mi mesleki sohbet olmadı aranızda?

    eve boyacı geliyor , fırçayı tutma şeklinden bile hemen anlaşılıyor amatör olduğu.

    lise mezunu kız üç beş kitap okuyup, kendini zeki sanan adamlarla aylarca dalga mı geçti?

    o zaman tıp okumak zor değil?

    ya da…

    o bizim meslektaşımız diyip ( burda yine doktor olmadığını anlayamıyorsunuz) eksikliklerini hatalarını açıklarını görmezden gelerek meslektaşçılık yapıp ses çıkartmadınız? e bide karşıdaki kız olunca kapılar açıldı?

    irdelenmesi ve incelenmesi gereken çok şey var.

  • lisede aşık olduğum kız biraz şımarık ve dobraydı. bir gün sınıfta bunun yanında bi arkadaşım sadece kibarlık olsun diye sen de yakisiklisin ha dedi. bu kız bunu duyunca ahahaha bu mu yakışıklı ahahaha falan dedi . o an biraz üzülmüştüm açıkçası.

    üzerinden yıllar geçti . büyüdüm, yüz hatlarım daha erkeksi bir hal aldı . epey yakışıklı , görenin dönüp bir daha baktığı erkek oldum . ınstagram hesabim da herkese açık, bu kız bir kaç hafta önce beni takip etmiş. sürekli storylere alev atıyor, mesaj atıp flört etmeye çalışıyor falan. demeyi çok isterdim ama liseden beri tipim pek değişmedi ,yine çirkinim sanırım. sadece biraz serpildim o kadar . geçen bu kıza denk gelince takip isteği attım, hemen engeli basmış . yani bence doğru bir önerme