hesabın var mı? giriş yap

  • ilkokul caglarinda istemeden karsi ciktigim duzen*. hayatimin gectigi duvar tarafinda gordugum paltolari kaldirirdim yerden iyilik olsun diye. kendim diye soylemiyorum cok iyi ve yakisikli bir insandim yedimde. bu hiyerarsinin bir diger boyutu da sinifa gec gelen agir abilerin tavridir. bunlarin bir kismi paltosunu yollatir elden ele (?); "as sunuu" der bir de. asma da siksin gotunu sabah sabah. bir guzel hallolurdu. daha sosyalist olansa gelir, bir tane paltoyu cikartip rastgele bir siraya attiktan sonra kendi paltosunu asardi. bunun disinda guclu olsun olmasin uyuz olduklarinizin paltolarini dirsekten baski uygulamak suretiyle kopcasini kopartip yere dusurebilirdiniz de. kardesimden biliyorum simdiki gencler mango ve turevi buyuk posetler goturup icine koyuyorlar, onu da bir sekilde siranin altina sokuyorlar. devir degisti, e tabii celik de degisti.

  • başlama düdüğü
    sıkıcı ve ortada geçen 0-0'a giden bir maç
    penaltı
    selçuk şahin
    bitiş düdüğü ve kapanış

    not: at fav'a, maç günü oku, fenerbahçenin deplasman maçlarında zaman kaybetme.

  • bir balya parayı havaya atsa kurtulacaktı halbuki dedirten olaydır.

    başıma bir şey gelmeyecekse yakalanmasına üzüldüm. skmişim bankasını!

    -----

    edi: imla

  • o zamanlar rusyada emekli maaşları 150 dolarmış derlerdi insanlar nasıl geçiniyor diye hayret ederdim.
    artık etmiyorum...

  • güne kahveyle başlamak.

    olm senin özünde ekmeğini reçele banıp, peynirli çatalınla zeytin yediğin, çayı höpürdeterek içtiğin bir kahvaltı var.

    neyin tribindesin?

  • elden 13 milyon 900 bin dolar verip, faizsiz şekilde verdiği kadar kazanmaya çalışan cahil bir insanın dolandırıldığı olaydır.

    her ay az az verip, bunları iyice zeki olduklarına inandırmış ablam. tabii bunlar zeki değil, sadece kendilerini kurnaz sanan doyumsuz tipler.

    neyse bu tarz anadolu köylüsü zihniyetine de üzülmeyelim.

  • maç öncesi "neden olmasın?" diyen galatasaraylılar vardı. neden olsun? neden olsun lan? kadro planlaman yanlış, oyuncularının paralarını ödememişsin takımının yarısı sene içinde kaçmış gitmiş, basketbolun karanlık yüzü olan koçun kah oyuncusunu tokatlamış, kah uluslararası krize neden olmuş, yenilmez armada zannettiğin takım el'de averaj takımı olmuş, ligde desen 15 g 15 m ile son anda play-off'lara kalabilmiş. karşı taraf tam aksine her şeyin doğrusunu yapmış, avrupa'nın en iyi koçuna sahip, kendi salonu var, belli bir oyun sistemi var, oly'lere, barca'lara, cska'lara kafa tutmuş f4 yapmış, o kargaşada bir de lig lideri olmuş. neden olsun lan? bu kadar mı ucuz bu kadar mı emeksiz bu memlekette işler? azıcık haddinizi bilin arkadaş ya. ha bir de efes'e gözünüz gibi bakın, önümüzdeki yıllarda tıpkı eski günlerde olduğu destekleyeceğiniz ilk takımınız o olacak çünkü.