hesabın var mı? giriş yap

  • change.org'da başlatılan kampanya. itü'ye yapılmak istenen camiye ilişkin rektör bey talep meselesi demiş. yeteri kadar talep geldiği takdirde sinagog dahi açarız.

    --- spoiler ---

    itü24: peki bu stratejik planın içinde kampüse cami yapılması gibi bir plan var mı?

    m.karaca: var tabi. her türlü plan var. sadece cami de değil; isterlerse sinagog da açarız. yeter ki talep gelsin.

    --- spoiler ---

    mezun bir itü'lü olarak ben kampüste barok tarzında inşa edilmiş bir tapınak görmekten memnuniyet duyarım. zira bu şartlarda dini vecibeleri yerine getirmek zor oluyor.

  • - lütfen bekleyiniz.
    - şimdi karşıya geçebilirsiniz.
    - yetersiz bakiye.
    - gelecek istasyon ayvansaray - eyüp
    - trenlerimizin tehir etmemesi ve güvenliğiniz için kapı önlerinde bekleme yapmayınız*

    son maddenin tam hali kac yasina gelmisin nelerle ugrasiyorsun nickli yazardan geldi:
    - sayın yolcularımız. trenlerimizin tehir etmemesi ve güvenliğiniz için, lütfen inen yolculara öncelik tanıyınız. kapı kapama sinyalini duyduktan sonra araçlara kesinlikle binmeye çalışmayınız ve kapıların kapanmasına kesinlikle engel olmayınız.
    dear passanger. to avoid train delay and for your own safety, please give priority to the landing passengers. do not try to enter the train after the door closing signal.

  • bir miktar yükselen kur. yükseledebilir, düşedebilir, yorumlarımızı ekşiye yazıyoruz.

    ak kardeşler rahatsız olmuş bundan. milleti gaza getirmeyin de spekülasyon yapmayın da. ulan piyasayı hareket ettirecek kadar parası olan adam mı var burada. parası olan adam, bilhassa yabancı yatırımcı da gelip buraya mı bakıyor yatırım kararı verirken! "oh john do u know what they say about dolar in eksi? best advices for investment are there.."

    kendi kendimize yorum yapıyoruz. yatırım tavsiyesi değildir john...

  • bu nasıl bir gazeteciliktir.
    alın teriyle yerin metrelerce altında şerefiyle çalışan bir madenciyi kıyaslayacak başka birini mi bulamamışlar da bu "şey" ile kıyaslıyorlar.