hesabın var mı? giriş yap

  • instagram'a bugün koyduğu doğumgünü fotosunun altına "doğumgünün kutlu olsun lord eddard stark" yazan çılgın beni bulsun. ahahdhahds. haykırıyorum.

  • şuradan görülebilecek tweetlerdir

    --- spoiler ---
    6 şubat 2023 günü ülkemizde yaşanan kahramanmaraş merkezli ve toplam on ili etkileyen deprem nedeniyle depremden zarar gören vatandaşlarımızın çadır ihtiyacını karşılayabilmek için tüm ülke seferber olmuş, derneğimiz de tüm ülke çapında çadır üreten firmalar ile temasa geçmiştir.

    ancak; depremin 10 ili etkilemesi ve yıkımın olağanüstü düzeyde olması nedeniyle ülkemizdeki tüm çadır üreticilerinin mevcut stokları vatandaşlarımızın mağduriyetlerini karşılayamamıştır.

    o tarihte iletişime geçtiğimiz firmalarda hemen o sabah deprem bölgesine gönderebileceğimiz çadırlar yoktu. en erken 1 hafta içinde yetiştireceklerdi.

    arkadaşlarımız, kızılay’ın iştirakinde olan kızılay çadır ve tekstil a.ş ile görüşme gerçekleştirdiler. ellerinde 2050 adet olduğunu öğrendiğimiz çadırların sözleşmesini hemen yaptık ve ertesi sabah 2050 tane çadırı deprem bölgesine gönderdik.
    --- spoiler --

    şeklinde açıklamalardır. yani ahbap derneğinin kızılay denen binali yıldırımın çiftliği olan kurumdan çadır aldığı iddiaları doğrulanmış oldu.

    benim anlamadığım nokta ise şu: kızılay’ın madem 2050 çadır gönderebilecek imkanı vardı neden direkt olarak bedava bir şekilde deprem bölgesine göndermedi de bu çadırları ahbap aldı?

  • ülkemizde yaygın olarak gerçekleştirilen eylemdir. balık lezzetini tamamlayıcı olmasının yanı sıra, balığın öldüğünü anlaması açısından önemlidir.

  • duman'ın değil tgb'nin halt yemesidir. adamlar fiyatlarını söylemiş senin işine gelmezse cagirmazsin. sanki zorla aldilar parayi. yine tgb'nin bok edip suçu başkasına attigi bir başka olay. bir işiniz düzgün olsun arkadaş ya.

    edit:olay hiç tgb'nin anlattigi gibi degilmis. adamlar soma kazasindan önce planlayip anlasmis dumanla. zaten tgb'den de bu beklenirdi. bu adamlara inanip gaza gelmeyin amk işleri güçleri dezenformasyon.
    (bkz: #44945415)

  • ömür katmanları kuramının iki başlı başlangıç noktasıdır.

    şöyle ki:

    beyaz peynir - kavun - rakı

    beyaz peynir - domates - zeytinyağı

    bu iki üçlemeden birinde karar kılınır ve bir ömür öncelikli olarak iyi beyaz peynir peşinde geçer. bu ömür sona erdiğinde, reenkarnasyon yoluyla diğer ömür katmanına geçilir ve bu sefer bir ömür iyi kavun, ya da domates peşinde geçer. bu katman da noktalandığında, son katmana gelinir ve bu defa da bir ömür iyi rakının ya da zeytinyağının peşinde geçer. bu ömür de bittikten kelli, son bir reenkarnasyon sürecinden geçilerek bu sefer bütün bir ömür "iyi beyaz peynir, iyi domates ve iyi zeytinyağından oluşmuş bir kahvaltı sofrası"nda, ya da iyi beyaz peynir, iyi kavun ve iyi rakıdan oluşan içki sofrası"nda geçer. görüldüğü üzere ömürler boyu sabır, bir ömürlük sefaya denk demektir.

  • şu adamın oynadığı basketbolu izleyip maç sonu istatistiklerine bakanlar mükemmel oynamış falan zannediyor. bu adam için biri de çer çöp takımı play off yaptırdı diyor. diğer tarafta da hakkı yenen james harden var. adam batı da takımını üçüncü yapmış playoff da bu russell westbrook un takımını tokatlamış. tam kadro san antonio spurs a ecel terleri döktürmüş onun yerine istatistik kasan adama vermişler. bu adam yanındaki adamları değerini çer çöpe çeviriyor. çünkü kara delik gibi arkadaşlarını maç içinde oyuna sokamıyor. onların atması gereken sayıyı alması gereken ribauntu almaya çalışıyor. james harden ise daha çer çöp takımı nerden nereye getirdi. eric gordon, ryan anderson ile batıyı üçüncü bitirdi. bu russel westbrook culara sorsak ryan anderson ve eric gordon muhteşem oyuncular falan derler. kısaca ben bir oyuncunun değerini yanında ki oyunculara kattığı değer ile ölçülmesinden yanayım. bu adam oklahoma da olduğu sürece oraya süper yıldız gelmez. çünkü bu adam ile aklı başında hiç bir süper yıldız anlaşamaz. çünkü yıldız adam bunun yanında sıradanlaşır. şimdi istatistik paylaşmayacağım ama kaba taslak söyliyeyim lebron james tek başına bu adam gibi oyun tarzı benimseseydi 40 sayı 10 ribaunt 10 asist ortalaması tuttururdu ama bu lebron haricinde ki arkadaşlarını negatif etkilerdi. russel yüzünden enes , steven adams , victor oladipo çer çöp muamalesi görüyor. çünkü westbrook topu bu oyuncular ile mecbur olmadıkça paylaşmıyor.