hesabın var mı? giriş yap

  • got kadar evlerimiz oldugundan mutevellit ozguvenle ilgisi olmayan gudu.

    su asagilik kompleksinden vazgecin bi olom. ulan bir nesil oncesinin odasi bile olmazdi da dösegi orta yere sermez miydi bu ozguvensiz dediginiz millet.

    bi haltı da "bilmem kim soyle yapiyo, biz boyle. o zaman bizde bi bozukluk var" diye yorumlamayin be ya.

    ayrica yatagi ortaya koyunca haliyi gotumuze mi sokacaz afedersin.

    edit. edep.

  • 2016 1.6 dizel 130 hp cvt qashqai, sıfır aldık şu an 111 binde
    (işimden dolayı çok fazla lüks arabaya bindim, hatta bazı markaların tüm segment arabalarına, ya bindim ya da kullandım.o yüzden bence yorumlarım tarafsız.)
    artıları:
    yakıt ortalama şehir içi 6.8 lt yakıyor, şehirler arası sabit hızda giderseniz 4,5-5,5 lt arasında oynar(yol eğimine ve süratınıza bağlı ben bi ara 110 la klima açık 4’ün altına düşürdüm) 170 180 klima açık giderseniz 5,5-6 lt yakar.
    bence atik bi araba torku yüksek ve hafif(alüminyum şase).
    mekanik veya elektronik bir problem yaşatmaz.
    cvt kullanmayı biliyorsan zevkli bir araba.(daha eski modellerin cvtleri kötü bu arada nissanın)
    görüntüsü eskimeyen bir kasa, yakışıklı tipi var.
    iç mekan malzemesi bence senesine göre iyi.
    ekran da senesine göre kullanışlı iyi.(vw passatlaeı düşünürsek eğer veya bmw nbtlerini)
    cam tavan çok büyük arkada oturan için nimet bence açılır cam tavandan daha iyi, açılır cam tavan çok kullanışsız.
    arka diz mesafesi bence yeterli 1.80 boyum var bir problem yaşamadım arkada seyahat ederken

    negatif:
    ses yalıtımı kötü(motor sesini çok duyarsınız)
    ses sistemi ortalama
    iç mekan tasarım fena değil ama rakiplerine göre kötü
    (yeni kasaları güzel)
    süspansiyon çok sert bende 19 inch jant var daha da beter halde yolda her şeyi hissediyorum.
    farları çok kötü gece yolu hiç aydınlatmıyor.
    bagaj rakiplerine göre küçük.

  • giris gelisme ve sonuc taslagiyla anlatacagim olayi.
    amerikada bir ogrenci olarak saclarim erol buyukburc ekolunu yakalamisti. amerigali kizlardan saclar papaz olmus, turk elvis presley ine benzemissin uyarilari aldiktan sonra berbere gitmeye karar verdim. neyse bir berber tavsiye etti birisi oraya gittim.
    boyle modern falan biyer. ama kizlar var 20 civari yaslarda onlar kesiyolar saclari. e dedim bu bizim kuafor metin gibi degil istanbuldaki. neyse oturdum. tras toplam 5 dakka surdu ki turk berberini ozledim o sirada. cay gelecek. geyik muhabbeti donecek. futbol tartismasi yapilacak. hahahihi gulunecek. neyse kesim bitti. erol buyukburc degildim artik ama bir kustum. bu kadar kotu olabilecegini tahmin etmiyorum lakin otisabinin dedigi kadar varmis. 15 dolar sac kesimi ki bir de tip istedi utanmadan. ben de kibarca comak cikardim kendisine (bkz: nah) kredi kartiyla odedim omru hayatimda ilk kez berber parasini.
    ah ah istanbulda sac kesimi, yikama, sakal trasi ve doyumsuz muhabbet sadece 3 milyona maloluyo. anlatamadim derdimi tavuk gotu olsun diyemedim ingilizce. essek trasi olsun diyemedim. tarkan tarzinda olsun diyemedim. arko krem sur, yuzume masaj yap diyemedim. hey gidi.

  • 2001 senesinde okulda yasadışı eylem yapan sol gruba polis müdahale etmek üzereyken araya giren rektörün, "ben izin veriyorum gösteri yapabilirsiniz" demesi üzerine, solcu grubun artık yasal olan bir eylem düzenledikleri için tadının kaçması, 5 dakika içinde bütün grubun dağılması.

  • evet bence her akademisyenimiz de her yeni makalesininin altına asker selamlı fotoğrafını koysun. hakimlerimiz dava bitince çakıversin bir selam. hatta ve hatta her işçimiz mesai sonunda asker selamını versin öyle çıksın fabrikadan.
    edit: ben mesela her entryden sonra çakıyorum selamı.

  • mevcut şartlarda o durumda yapılabilecek en temiz hareket.
    arkadaşı doğru kararından dolayı tebrik ediyorum.

  • (bkz: ağlama melis)

    ne kadar kötüsünüz yaw, yok bellini'nin değilmiş yok bilmemneymiş utanmasanız o resmi dedem yaptı çakmadır cehape zihniyetini kazıklamışlardır diyeceksiniz.

    eğer ki o resmi imamoğlu değil uzun adam alsaydı şimdi ne methiyeler düzüyordunuz; hatta resim bellini'nin ama yaparken da vinci ile michelangelo yardım etti o kadar değerli bu kadar değerli diye methiyeler döşüyor olurdunuz.

    allah kimseyi onursuzlukla sınamasın.

  • sessizlik olduğu zaman kafalarda "ne anlatsam şimdi" sorusunun oluşmadığı ve en sevdiğim ilişki türü. diğer türlü çok sevdiğim bir insanla bile iki kişi olarak vakit geçirmek boğucu geliyor. susunca tuhaf oluyor çünkü. sürekli bir şeyler konuşuyor olma gerekliliği de doğallığı bozuyor.