hesabın var mı? giriş yap

  • kıl folükülleri ve bunların özellikleriyle ilgili bir durum. kıl folekülü kılın kökünü oluşturan yapıdır. bu yapıların 3 farklı evresi bulunur. bu evreler anajen katajen ve telojen fazlarıdır. anajen büyüme, katajen geçiş, telojen de dinlenme fazı. bir folükül eğer anajen fazındaysa uzayabilir. anajenden katajene geçilirken folikül iyice küçülür, kandan uzaklaşır dış deriye doğru yaklaşır. böylece yeterince hormon alamaz. telojende ise uzaması durur ve dökülür. her kıl için bu süreler farklıdır. herhangi bir anda saçların %85'i anajen fazda olduğu için saçlar uzama eğilimindedir. bu oran kaş gibi diğer bölgelerde tam tersidir. bu oranları androjen hormonları belirler. böbrek üstü bezlerinde ve yumurtalıklarda üretilir. kalıtsal olarak bazı insanlarda çok salgılanabilir. bu da aşırı kıllanmaya yol açar. yani kıllanma genetiktir. bazı hastalıklar da buna neden olabilir. kadınlarda adet düzensizliği de salgılanan androjen hormonlarının miktarını artırıp kılların anajen süresini uzatabilir, yani adet düzensizliği de kıllanma yapabilir.

  • bütün aile gün içinde aranır. mümkünse akşam erken gelin, konuşmamız lazım gerek denir.

    kızım söyle işte diye baskılar gelirken, öyle telefonda söylenecek gibi değil denir, gözden iki üç damla yaş düşer.
    akşam herkes geldiğinde "boşanmaya karar verdim" denir.
    derin bir sessizlik yerini yavaş yavaş dozu artan bir gürültüye bırakır.

    son sözüm "sizden bu konuda izin istemiyorum, bilgi veriyorum" olmuştu. sağlam durun. ailenizin "millet ne der" baskısına aldırmayın. sizi mutlu görünce, onlar boşanmanın ne kadar normal ve aslında mutlu eden bir şey olduğunu görecekler.

    sabredin ve aileniz hayatta olduğu için şükredin...

  • kendisi istanbul içerisinde mecidiyeköy'den ümraniye'ye 2 saatte giderse şükreden bir yazar tarafından küçümsenen teknoloji.

    lan trafiği var, regülasyonu var da var bu işin. uzaylıya haraç yedirmeden olmuyor işler öyle kolay.

  • 1.1 milyar dolar ile hyundai bunu yapabilen robotlar üreten şirketin %80 hissesini satın almıştı. ankaradaki dinozorlu ankapark saçmalığına harcanan para ise 750 milyon dolar. söyleyeceklerim bu kadar.

    edit: bazı imla hataları ve para miktarları düzeltildi.

  • olay hiçte sandığınız gibi aldatma olayı değil.
    tam bir şebeke meselesi. urfa'da yaşanmış bir olay ve organize bir dolandırıcılık durumu. bu şekilde basılan adam korkutuluyor. "para vermezsen videoyu abime atarım" diye korkutulan adamdan yüklü miktarlarda para alınıyor. kadın da işin içinde yani.

  • 1 dolar 8.25 tl,
    1 euro 10 tl,
    evden çıkamama,
    bir hafta sonra ne olacağının belirsizliği,
    işsiz kalanlar,
    işsizlik korkusu,
    yalnızlık,
    ses duyuramama,
    iş yerlerini kapatanlar,
    aşısızlık,
    kendi yurdunda 3. sınıf insan muamelesi,
    umutsuzluk,
    güvensizlik,
    kaybolan dolarlar, yarınlar...

    bana ne lan filistin'den, israil'den.