hesabın var mı? giriş yap

  • ben kaza geçirdiğini de yeni duymuş oldum ölümü ardından. benim gibi bilmeyenler için kimse de ölüm nedenini yazmamış eklemiş olayım;
    kocaeli'nin dilovası ilçesinde geçirdiği trafik kazasının ardından yoğun bakımda tedavisi devam eden ünlü sunucu metin uca hayatını kaybetti.

    ünlü televizyon programcısı ve sunucu metin uca, geçtiğimiz günlerde kocaeli'nin dilovası ilçesinde geçirdiği kazanın ardından kartal lütfi kırdar eğitim ve araştırma hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. yoğun bakımda tedavisi süren uca'nın 01.30 sıralarında hayatını kaybetti.
    haber linki

    düzgün karakterli, ülkesini seven bir insandı. sevenlerinin başı sağ olsun.

    edit: yeni link.
    3 kasım gibi, dilovası taraflarında kendisinden geçmesi sonucu ağaca vurarak durduğu bir kaza yaşamış. hastanede ilk yapılan tetkikte boyun damarlarının her ikisinin de tıkalı olduğu ve onun yarattığı durum nedeniyle kaza yaşamış. 15 kasım'da taburcu edilmesi beklenirken acil bir operasyona alınması gerekmiş. operasyondan sonra oluşan komplikasyonlar nedeniyle tedbir amaçlı entübe edilip 72 saati atlatması ardından tedaviye devam edilmesi beklenirken kaybını öğrenmiş olduk.
    diken haber linki
    uyaran yazar arkadaşlara teşekkürler. (@sherosky, @tukaram)

  • bir anda ofisteki masadan kalkıp gitmek.

    herkesin şaşkın ve "nabıyo bu amk delisi?" bakışları altında dolaptan ceketi alıp. kimseye hiçbir şey demeden çıkıp gitmek. bilgisayarı bilgi işleme vermeden, çıkış işlemleriyle uğraşmadan o ortamdan uzaklaşmak.

    sonra odasından çıkan yöneticinin

    -"arkadaşlar oldboy nerde?"

    diye sorması ve akabinde

    -"bilmiyoruz ki çıktı gitti" cevabını alması. bu cevap üzerine dellenip

    -"birisi cebinden arayabilir mi?" diye sorması ve telefonun masada çalmaya başlaması.

    (bkz: hayallerde yaşıyor bazı ibneler)

  • demek ki aslında saran ihaleyi kazandı. herkes iyi biliyor ki bein 10 tl daha yüksek teklif verseydi ihaleyi çoktan almıştı.

    artık nasıl nemalanıyorlarsa bir türlü bitmek bilmedi birilerinin arap sevdası.

  • darısı bizim ülkemize.

    nüfus planlaması denen şey "çoğalmayalım kalabalık kötüdür" demekten çok daha öte bir şey. sonra her trafik ışığında arabana sopayla vuran suriyeli gelmesin diye dua eder durursun.

    helal sana sarı saçlı çapkın adam.

  • ülkenin büyük sinemacısı, sinema oyuncusu. kendisi sinema eleştimeni atilla dorsay'a şöyle diyor:

    "sen zaten benim adımı hala bilmiyorsan, baba sen zaten bırak sinema köşesi yazmayı..."

    bu adam 3 tane recep ivedik filmi çekti diye türk sineması'nın duayeni sanıyor kendini. atilla dorsay senin adını bilse ne olur, bilmese ne olur?

    abicim bu egonun kaynağı nedir, nedir bu özgüven? çektiğin filmler alt tarafı recep ivedik be... atilla dorsay emek sineması'nın yıkılmasını protesto ederken bu adam o'na laf sokmanın derdinde.

    bazen kendini bile aşıyorsun şahan.