hesabın var mı? giriş yap

  • gelişmiş modern ülkelerde sokak köpeği yoktur

    bir tanesinde bile yoktur

    modern ülkelerde en önemli şey insan hayatıdır

    insan hayatından önemli hiç bir şey yoktur

    buna tehdit oluşturabilecek her şey yok edilir

  • ülkeyi komple arapların üstüne yapın da bu iş huzur icinde çözülsün.

    ekonomik çıkmazda olan türkiye cumhuriyeti'nin başındaki zatın gerçekleştirdiği aktivite.

    https://mobile.twitter.com/…|twcamp^serp|twgr^tweet

    edit: https://mobile.twitter.com/…tus/1331958084495953921

    edit 2: ilgili haber
    https://www.dunya.com/…ula-ortak-oldu-haberi-601558

    edit 3: bazı mesajlar aldım bunun zararlarının ne oldugu ile alakalı, belirtmem istendi. olası bir hükümet değişiminde ülke borsasının %10'luk kısmının katardan manipüle edilmeyeceginin garantisini kim verebilir ? türkiye cumhuriyeti'nin katar'ın arkasında bulunan, londra'daki spekülatörün emrine amade edilmiştir. çok net.

    ayrıca arada kaynayan "çerezlik" imzalanan anlaşmalar da şunlar:

    "istinye park hisselerinin devrine dair anlaşma",
    "istanbul haliç altın boynuz projesi'ne yapılacak potansiyel ortak yatırıma ilişkin mutabakat zaptı" ile;
    "global liman işletmeleri ve qterminals w.l.l arasında ortadoğu antalya liman işletmeleri aş'nin hisse devrine ve satın alımına dair anlaşma" da bulunuyor.

  • kötü gidişatta belki de en az suça sahip, hakkı yenilmiş olan koç.

    tamamen suçsuz denilemeyecek olsa da 1.5 yıllık gidişata baktığımızda kendisinin elindekilerle yapabileceğinin en iyisini yaptığına ve gerçekten kulübün menfaatine çalıştığına inanıyorum. en azından kadroyu kurup aniden amerika'ya kaçan ahlaksız igor kokoskov gibi değildi, camiayı sahiplendi, elinden gelenin en iyisini yaptı.

    özellikle bu sene bu adamın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. sezon açılırken derya yannier'in calathes ve bjelica hakkındaki facia açıklamalarından sonra durumu toplaması bile ne kadar becerikli olduğunu gösteriyor. adama gidip bir de serbest atış atan calathes aldılar, aldıkları da basket hayatı bitecek şekilde sakatlandı. bunun üstüne fenerbahçe beko tam takım olarak 3-4 maç yapabildi, hoca da mecburen zeka seviyesi eksilerde gezen bazı topçulara güvenip maçlara çıkmak zorunda kaldı.

    hocanın tarzı alışkın olduğumuz obra gibi olmayınca ve bu durum sahada biraz serbestlik görünce azıtan topçularla birleşince çoğu maçı bu kadar sakatlığa rağmen tek topta kaybeden hoca tam daha düzgün bir fikstüre girerken ve takım sakatlıkları da azalmışken yollar ayrıldı. devre arası çıkacak fırsatlarla çok daha düzgün bir takım yaratılacağına ve hocanın da toplayacağına inanıyordum fakat bu rezil yönetim şaşırtmayarak eleştiri oklarını üstlerinden almak için hocayı yemeyi seçti. hoca dorsey'le yaşadığı sorunları dahi dışarı yansıtmadan bir şekilde çözmüşken, beyinsiz bazı topçulara basketbolu baştan öğretirken, yönetim sadece eski ve mevcut oyuncular hakkında atıp tutmakla meşguldü.

    işler düzelme evresine girmişken gidişatı bozan yönetimle yine çok dayandı. belki bir gün yollarımız yeniden kesişir, hikayemiz burada maalesef yarım kaldı.

  • akabindeki 3 4 gün boyunca devam edecek olan sıçamama hadisesinin başlangıcıdır. mecaz falan değil abi, bi şey oluyor sıçamıyorsun. başka yerlerde askerlik yapan arkadaşlara da doğrulattım onlarda sıçamamışlar. biz pasta kesmiştik ersoy sıçtı diye. öncü birlik oldu o bize, sonra hepimiz kahramanca sıçmıştık. ne günlerdi bea.

  • sade iskender

    malzemeler:
    ekmek
    yoğurt
    domates salçası (sos için)

    yapılışı:
    ekmek küçük parçalara bölünür ve tabağın içine yayılır. üzerine yoğurt dökülür ve salça ile yapılmış sos üzerinde gezdirilerek servis yapılır.

  • "deniz kenarına bırakılmış bir tekne düşünelim. eğer bilinçli bir müdahale yapılmazsa zaman içinde bu tekne yıpranacaktır. mesela yüz sene sonra tekneye bakmaya gelseniz tekneden belki de eser dahi bulamayacaksınız. yani kimse teknenin bir gemiye dönüşme hikayesini beklemez."

    bu sözleriyle beni dine döndüren video. insanlar maymundan geliyorsa şimdiki tekneler neden gemi olmuyor sorusunu kendime sorunca gerçekleri anlamaya, aydınlanmaya başladım.

  • ciddi bir postpartum depression türüdür. doğumdan sonraki ilk 3 ay içinde ortaya çıkar. anne gerçeklikle bağlantısını kaybeder, gaipten sesler duymaya, halusinasyonlar görmeye, etrafındaki eşyaları, insanları olduklarından farklı algılamaya başlar. halusinasyon olayı diğer belirtilere göre daha seyrek rastlanan bir durumdur. diğer semptomları insomnia, kendini ajite olmuş hisetme, kızgınlık ve bu hislere bağlı tehlikeli boyutlara varabilecek davranışlardır. bu rahatsızlığa yakalanan anne acil tıbbi müdahaleye ihtiyaç duyar. bu durumda sıklıkla karşılaşılan olay annenin tedavi amaçlı bir hastaneye yatırılmasıdır. çünkü kendine veya etrafındakilere zarar verme riski söz konusudur.

  • lan helal olsun adamlar siyasal islamı kullanarak bayat ekmekleri bile cahil kesime itelemenin yolunu bulmuşlar*