hesabın var mı? giriş yap

  • "madem ışık sesten daha hızlı, nasıl oluyor da en öndeki aracın şoförü trafik lambasının yeşil yandığını arkadaki arabanın korna sesinden sonra görüyor."

  • + canım ben atlıyorum, aşağıda görüşürüz :)
    - peki.
    + hayda, noldu şimdi ya?
    - bir şey yok. iyi atlayışlar.
    + ya noldu? atlayacağım atlayamıyorum. neye bozuldun?
    - önemli değil. atla sen, sonra konuşuruz.
    + aşağıdan, "atla yoksa oksijenin bitecek" diyorlar atlamam lazım.
    - gözünde hiç değerim yok, değil mi?
    + ne alakası var, nereden çıkardın şimdi bunu?
    - o kadar yüksekten twit atarken oksijenin bitmiyordu ama :s
    + ona mı takıldın sen şimdi? görmemişim mesajını, kapsüle binerken telefonu sessize almıştım.
    - boşver, atla sen bak milyonlar seni izliyor.
    + bak içim rahat değil ama atlamam lazım, sonra konuşalım tamam mı?
    - boşver, konuşacak bir şey de yok zaten...

  • senelerce erkenden uyandığı için, artık uyumayı çok seven ve gerekmedikçe asla uyanmayan nesile dönüşmüştür. en azından kendi uyuma sevgimi buna bağlıyorum ben. saygılar.

  • winter has come.

    cercei silliginin agzindan cikan buhar, kisin kingslanding'e ulastigini gosteriyor. daenerys ve cercei'nin gozlerinden kendinden eminlik akarken, 50 kilo ceken testisleriyle jon snow endiselere gark oluyor.

    daenerys'in oturdugu tahttan mekanin dragonstone adasinda bulunan kale oldugunu anliyoruz. "nerelisin" diye soranlara "westeros, ama anne baba dragonstone'lu" geyigini es gecmiyor, memleketine toplu acilis toreni icin ziyarette bulunmus. dragonstone castle blackwater korfezinde bulunuyor. yani bildiginiz kingslanding'e tas catlasin 100-200 km acikta. sonunda dualarimiz kabul oldu, ejderlerin anasi, ecdad-i targaryen westeros'un kapilarina kadar dayandi!

    ayni adayi stannis baratheon'da kullanmisti tam blackwater savaşıoncesinde. hatta o meshur -westeros seklindeki ahsap masa- chamber of the painted table uzerinde melisandre'yi atesli atesli duduklemis golgeden bir picleri olmustu. koskoca aegon the conqueror'un westeros'u isgal planlarini yaptigi tarihi eseri cunup etmisti donme kafir.

    daenerys'in bir elinde ejderhalari, diger elinde onbinlerce savascisi; cercei'nin elinde wildfire ve westeros ordusu; dunyanin en tasakli pici jon'un elinde ise dragonglass'i ve kuzeyin halki var. kadrolar tamam, isinmalar yapilmis, oyuna hazirlanmis herkes hakemin baslama dudugunu bekliyor. bakalim neler olacak.

    heyecanla bekliyoruz.

  • montajsız hâlinin servis edilmesi gereken görüntüler.

    kesili olan kısımda ne gerçekleşti? böyle bir görüntü neden kesilerek servis edilir? görüntüyü kesmek için neden uğraşılır, zahmet edilir?

    cevabını ben vereyim: propaganda yapmak için. bu başlığı buraya açmak için.

    kesili olan kısımdan çıkartılanlar ise hayal gücünüze kalmış.

    edit: her teror orgutu karsitini akp'li zannetme huyunuzdan da kurtulun. dunya ya ak-troll'lerden ya da pkk sempatizanlarindan ibaret degil.

  • arabanın durduğun an ile motorcunun çarptığı an arasındaki zaman boşluğuna bakılırsa motorcu çok hızlı gelmekte. ayrıca yaya geçidi olan bir yerde duran araç yanlış bir şey yapmamıştır.
    vefat eden kişiye allah rahmet eylesin.